Punts de vista

L'escriptor Pol Guasch, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de la banda Els Amics de les Arts i de la cantant Suzanna

  • Nou horari i dia d'emissió; els dissabtes al migdia

  • Dissabte 13 d'abril a les 14:00h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, arriba amb nou horari i dia d'emissió. A partir d'ara s'emetrà els dissabtes al migdia. Aquesta setmana el programa compta amb la visita de l'escriptor Pol Guasch, de la banda Els Amics de les Arts i de la cantant Suzanna. A més, inclou les seccions 'Punts perduts' i 'Curts de vista'.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista Pol Guasch. L'escriptor estrena la seva segona novel·la titulada 'Ofert a les mans, el paradís crema', que tracta sobre l'amistat en un món abocat al col·lapse.

Els Amics de les Arts, el grup català de pop, també participarà al programa. A punt de celebrar el seu vintè aniversari com a banda, presenten el seu nou àlbum, titulat 'Les paraules que triem no dir'.

El pop no serà l'única melodia que sonarà. Suzanna, cantant, compositora i productora, estrenarà a 'Punts de Vista' la seva cançó titulada 'Café, Música & Jijí'.

A més, el programa comptarà amb la col·laboradora Dolo Beltrán, amb la seva secció de 'Punts perduts', i amb l'Impro Barcelona, amb la secció 'Curts de Vista'. 

 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz