Punts de vista

L'actor Carles Francino Navarro, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de la periodista de RTVE Marta Cáceres, que presenta el documental 'Purita i el seu món'

  • Divendres 15 de març a les 14:15h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

 

COMUNICACIÓ - RTVE Catalunya
1 min.

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, rep la visita de l'actor Carles Francino Navarro, de la periodista Marta Cáceres i compta amb l'actuació de la cantautora, Mar Pujol. A més, inclou la secció de sèries amb la Paula Hergar i la secció de videojocs amb l'Oriol Bartumeu.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista a Carles Francino Navarro, l'actor que dona vida a Josep Lluís, més conegut com 'El repollo', en la nova pel·lícula de comèdia musical 'Por tus muertos'.

El 17 de març és el dia del còmic i per celebrar-ho La 2 emet el documental 'Purita i el seu món', que parla sobre la vida i llegat de la Purita Campos, una historietista pionera al nostre país. Tània Sarrias parlarà amb la periodista i directora del documental, la Marta Cáceres.

La cantautora Mar Pujol també participarà en el programa d'aquest divendres amb la presentació del seu nou àlbum de debut, titulat 'Cançons de rebost'. Acompanyada d'una guitarra clàssica, Mar Pujol, farà un avanç del seu nou llançament.

A més, el programa comptarà amb els col·laboradors Paula Hergar, que parlarà de les estrenes de març a la seva secció de sèries, i amb l'Oriol Bartumeu que portarà tota l'actualitat dels videojocs.

 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz