Punts de Vista

L'escriptora i il·lustradora Roser Capdevila, a 'Punts de vista'

COMUNICACIÓ - RTVE Catalunya
1 min.

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, es vesteix aquesta setmana de lila per celebrar el Dia Internacional de la Dona. El programa rep la visita de l'escriptora i il·lustradora Roser Capdevila i compta amb l'actuació del grup català Roba Estesa, que fusiona la música popular amb la urbana. A més, inclou les seccions 'Art a la Vista' amb la Cristina Sala i 'Curts de Vista' amb Impro Barcelona.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista l'escriptora i il·lustradora de llibres infantils barcelonina, Roser Capdevila. Ella és la creadora dels personatges de 'Les tres bessones' i ha sigut guardonada amb el Premi Trajectòria per la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya (ANIMAC).

El grup musical Roba Estesa també participarà al programa aquest divendres amb la presentació del seu nou disc 'De lo bo, lo millor'. Per celebrar els deu anys de la banda, es presentarà el 21 de març a la Sala Apolo de Barcelona i el 12 d'abril al Festival Strenes de Girona.

A més, el programa comptarà amb les seccions 'Art a la Vista' amb Cristina Sala i 'Curts de Vista' amb Impro Barcelona, per posar en escena tot el contingut del programa d'aquesta setmana.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz