Premis Sant Jordi

Comencen les votacions per triar els premis 'Roses de Sant Jordi'

  • Ja es poden votar en línia els guardons que completaran el palmarès dels Premis Sant Jordi de Cinematografia

  •  Fins al 24 de març es poden escollir la millor pel·lícula espanyola i estrangera

Comunicació - RTVE Catalunya
2 min.

Han començat les votacions per escollir les Roses de Sant Jordi, els guardons del públic que completen el palmarès dels Premis Sant Jordi de Cinematografia. Els oients i espectadors de RTVE poden escollir la millor pel·lícula espanyola i estrangera al portal dedicat als premis.

El jurat professional ha decidit atorgar a 'La Sociedad de la nieve', de Juan Antonio Bayona, el premi a la millor pel·lícula espanyola, i 'Los asesinos de la luna', de Martin Scorsese, a la millor producció estrangera. Carolina Yuste, Alberto Ammann, Lily Gadstone i Cilliam Murphy han estat reconeguts amb els guardons a millors intèrprets. 'Upon entry', d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vázquez, i participada per RTVE ha estat considerada la millor òpera prima.

Des d'avui i fins al 24 de març els oients poden votar quines són, a parer seu, les millors pel·lícules espanyola i internacional del 2023. Les cintes finalistes són:

En la categoria de pel·lícules espanyoles:

En la categoria de pel·lícules estrangeres:

 

RNE lliurarà també els premis a la Indústria, a la Trajectòria i el Premi d'Honor.

 La cerimònia d'entrega dels 68 Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia 2024 serà el dimecres 24 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz