Aquí parlem

L'enginyer naval i empresari Joaquim Coello visita 'Aquí parlem'

  •  Lluís Falgàs, director de l'espai, també analitza l'actualitat política i parlamentària

  • Dissabte, 10 de març, a les 20:30h al Canal 24horas

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Comunicació - RTVE Catalunya
1 min.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Joaquim Coello, enginyer naval i empresari. El programa també analitza les notícies polítiques de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Joaquim Coello. Nascut a Salamanca i llicenciat en Enginyeria Naval, té un màster d'IESE i va participar en diverses regates que el van portar a travessar l'Atlàntic i fer la volta al món en veler. La seva trajectòria professional és molt extensa, ha estat conseller delegat o director de moltes companyies, dues vegades degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Navals i Oceànics d'Espanya i president de l'Autoritat Portuària de Barcelona. Durant el procés, va formar part dels empresaris que van fer de mediadors entre Puigdemont i Rajoy.

Joaquim Coello en un moment de l'entrevista a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem' també tractarà l'actualitat política de la setmana, marcada pel debat sobre la pagesia al Parlament de Catalunya, les dificultats del govern de la Generalitat per tirar endavant els pressupostos després de l'esmena a la totalitat de Catalunya en comú i l'aprovació de la Llei d'amnistia.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz