Aquí parlem

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza amb el director de l'ACA les mesures necessàries per pal·liar l'extrema sequera

  •  Dissabte, 24 de febrer, a les 20:30h al Canal 24horas

  •  Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Comunicació - RTVE Catalunya
1 min.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 hores i es reemet els diumenges a les 19.30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, rep Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua. El programa també repassa l'actualitat política i parlamentària de la setmana.                    

Lluís Falgàs entrevista Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Llicenciat en Ciències Ambientals, ha estat vinculat a l'ACA en diverses etapes de la seva trajectòria. Amb ell Falgàs comentarà la gravíssima crisi hídrica que pateix Catalunya i les mesures que està implementant el Govern de la Generalitat. Falgàs també preguntarà a Samuel Reyes sobre les necessitats dels sectors més afectats, com el de la pagesia, que veuen perillar les collites davant la inestabilitat.

Samuel Reyes en un moment de l'entrevista a 'Aquí parlem'

A més, 'Aquí parlem' repassa l'actualitat de la setmana després que el PP hagi revalidat la majoria absoluta en Galícia. Continuen les negociacions per la Llei d'Amnistia i els pressupostos de la Generalitat són cada cop més a prop.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz