Sexband

'El sexe és salut', aquesta setmana a 'Sexband'

  • 'Sexband' parlarà de salut sexual i els beneficis que comporta per a la nostra salut mental

  • Diumenge 5 de març a les 14:25 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Sexband' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat al sexe. Presentat per La Terremoto de Alcorcón, s'emet els diumenges a La 2.

El programa 'Sexband', presentat per La Terremoto de Alcorcón, s’endinsa aquesta setmana en la relació entre sexe i salut mental. A través del nostre comportament sexual podem entendre com ens trobem anímicament perquè existeix un vincle entre salut mental i sexe. La pregunta és: Si treballem la salut sexual, la nostra salut mental també millorarà?

La Terremoto coneixerà una parella de l’Hospitalet del Llobregat, la Magda i el Carlos, que van ser parella d’adolescents i s’han retrobat sentimentalment molts anys després. Durant aquest temps, la Magda va patir un ictus que l’ha limitat en certs aspectes sexuals. Malgrat això, tots dos reconeixen que han descobert i viscut noves experiències sexuals i que el sexe d’ara és molt millor que el d’abans amb els seus respectius 'ex'.

Carlos i Magda ens expliquen que van ser parella amb 17 anys i es van retrobar passats els 50 RTVE CATALUNYA

També es trobarà amb la Maria, una noia que va patir vaginisme i ho va descobrir quan va tenir la menstruació. El vaginisme és un trastorn que té tractament i es pot curar, però està tan invisibilitzat que costa molt d’identificar.

Núria Viladomat està encantada de ser soltera RTVE CATALUNYA

I, finalment, coneixerem la història de la Núria Viladomat. Soltera des de fa 8 anys, ens parlarà sobre l'estigma de ser-ho i destacarà les idees preconcebudes que té la societat sobre la gent que escull no tenir parella.

Aquesta setmana a 'Sexband', la convidada del videopodcast de Sexband és la periodista Txe Arana que ens parlarà d'una patologia que va patir, i com li afectava quan tenia o pensava en tenir relacions sexuals.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz