Sexband

Sexe i slow sex, aquesta setmana a 'Sexband'

El programa baixa revolucions i s’endinsa en el món de l’anomenat slow sex, o sexe sense pressa

Diumenge 29 de gener a les 14:30h a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Sexband' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat al sexe. Presentat per La Terremoto de Alcorcón, s'emet els diumenges a La 2.

Aquesta setmana el programa 'Sexband', conduït per La Terremoto de Alcorcón, proposa diferents alternatives a les pràctiques sexuals més comuns, ens recordarà la importància de l'ejaculació femenina i masculina, i es preguntarà si cada vegada es practica menys sexe i de pitjor qualitat.

Sembla que per la rutina del nostre dia a dia, la vida passa molt ràpid i en conseqüència, la nostra sexualitat també és fugaç. Per aquest motiu, el programa ens recorda que el sexe, més que un coït o una ejaculació, és un espai de comunicació entre persones i requereix temps. Lluny de ser un acte frívol, està íntimament lligat a les emocions i l’engranatge sentimental de l’ésser humà.

En un moment del rodatge a casa de l'Isabel i en Pere RTVE

La Terremoto coneixerà el Pere i l’Isabel que, després de tota una vida junts, s’han redescobert com a parella sentimental i parella sexual. I tot, gràcies al descobriment del sexe tàntric. Plegats ensenyaran a la Terre com a través de les carícies, les mirades i la respiració, es pot tenir un sexe complet.

Raquel Hervàs RTVE

També coneixerem a 'Sexband' el testimoni del Francesc Granja, un empresari que va quedar paraplègic arran d’un accident fa més de vint anys. Aquell episodi li va marcar la vida de dalt a baix, especialment amb el tema del sexe, ja que el va deixar sense activitat, ni sensibilitat, de cintura en avall. Arran d’això ha descobert una nova manera de viure la sexualitat, sense pressa.

Pel que fa a la secció del videopodcast, ens acompanyarà la còmica Raquel Hervàs.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz