Noms propis

'Noms propis' conversa amb l'escriptor Rafael Tarradas Bultó

  • La seva primera obra va ser 'El heredero' un relat personal sobre la seva nombrosa família

  • Dissabte, 11 de juny, a les 13:00 h a La 2

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al Noms propis d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Rafael Tarradas Bultó. Recentment, ha publicat la seva segona novel·la 'El valle de los arcángeles', que situa l’acció entre Barcelona i Cuba quan aquesta formava part de la península espanyola.

'El heredero' és un relat personal sobre la seva nombrosa família RTVE CATALUNYA

Provinent d’una famila benestant i nombrosa, el seu avi va ser qui va fundar l’empresa de motocicletes Bultaco. De fet, com li agrada molt la història, va investigar sobre el passat de la seva i d’altres famílies de la burgesia catalana i les va situar durant el període de la Guerra Civil. Així va néixer la seva primera obra, 'El heredero'. Durant la conversa, ens explicarà que quan va començar a escriure ho va fer pensant només en donar-ho a conèixer a la família, però l’editorial Planeta es va interessar pel relat i li va acabar publicant.

És autor de 'El heredero' i 'El valle de los arcángeles' RTVE

Ara viu a Madrid i treballa en una agència de comunicació. Quan plega una de les seves aficions és cultivar hortalisses en una cabana que posseeix a prop d’Àvila. Allà, confessa, troba l’oxigen que necessita quan la voràgine de les ciutats l’esgota

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz