Obrim fil

'Desapareguts, el drama invisible?' a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran amb Màrius Carol, Rebeca Carranco, Anna Punsí i Carles Quílez

  • Dijous, 19 de maig, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' dedica el programa d’aquesta setmana a la gent desapareguda. Durant el 2021 es van presentar 3.333 denúncies per desaparició a Catalunya, de les quals 1.190 corresponien a menors d’edat, de 13 a 17 anys. Cada dia es denuncia la desaparició d’entre deu i dotze persones. Tot i que el 98,8% es resol, familiars i coneguts pateixen moments durs amb patiment, nervis i molta angoixa.

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Xavier Sardà entrevistarà al periodista Paco Lobatón, Laura Villanueva, caporal de l'Oficina d'Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra. També entrevistarà Pere Sánchez, inspector de l’Àrea Central d'Investigació de Persones dels Mossos d'Esquadra.

Per aprofundir i debatre sobre aquest drama invisible, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors Màrius Carol, Rebeca Carranco, Anna Punsí i Carles Quílez

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas comptarà amb els testimonis de Montse Torruella, presidenta de l’associació de familiars de desapareguts, Inter-SOS. Amb Isabel Movilla, mare de Carolina del Valle, una adolescent que va desaparèixer a la zona Hermètica de Sabadell l’any 2015 i que continua sent un cas obert. També explicarà el seu cas Mari Carme Orrit. Els seus dos germans estan desapareguts des de l’any 1988 quan tenien 5 i 17 anys.

Per últim, es desplaçarà també amb la Lluïsa Vera fins al lloc on va desaparèixer la seva filla, Cristina Bergua. La desaparició de la Cristina va donar peu a la fundació de la primera associació de familiars de desapareguts.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz