Obrim fil

És millor viure en un poble o en una gran ciutat? a 'Obrim fil'

Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb David Balaguer, Marisol Galdón, Carme Lluveras i Adam Martin

Dijous, 7 d'abril, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' plantejarà aquesta setmana si és millor viure en un poble o en una gran ciutat. Ja sigui per la contaminació acústica i ambiental o, fins i tot, pel preu de la vivenda que acostumen a ser més elevats, la gent decideix deixar la ciutat i anar a viure a un poble per viure amb més tranquil·litat, més relaxat o per estar en contacte directe amb la natura. I al contrari, la gent del poble decideix anar a viure a la gran ciutat perquè li agrada més l'oferta d'oci i serveis. El debat està obert.

Xavier Sardà entrevistarà l'actor Biel Duran, i Txabi Franquesa, humorista que es considera urbanita de ple. I amb l'humorista Fel Faixedas parlaran d'Arbúcies, el poble on viu des de fa uns 50 anys.

Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors David Balaguer, Marisol Galdón, Carme Lluveras per debatre sobre el tema.

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas comptarà amb el testimoni de Montse Oró, nascuda a Llardecans, al Segrià, i veïna d'Alcarràs, és ramadera i actriu a la pel·lícula 'Alcarràs'. I amb Montse Pons que ha marxat a fer vida al poble però li agradaria viure a ciutat, tot i que considera que les circumstàncies 'l’han fet fora'.

També coneixerem la història del cantautor, Joan Dausà, des de la pandèmia viu en un petit poble a la Cerdanya, i la història d'Elis Farré, que després de viure tota la vida a Barcelona, ara viu a Planoles i assegura que allà és feliç.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz