Obrim fil

Gestació subrogada, dret o explotació? a 'Obrim fil'

Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb Bernat Dedéu, Laura Fa, Estel Solé i Toni Aira

Dijous, 24 de març, a les 23:40 a RTVE Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' parla aquesta setmana sobre ser pares a través de la gestació subrogada, i debatre si és una pràctica classista, si es fomenta el racisme o bé, si tothom té dret a tenir fills i formar una família. Per introduir el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i diferents testimonis.

Xavier Sardà entrevistarà Vicent Borràs, doctor en sociologia i pare per subrogació, que assegura que 'els homosexuals tenen dret a ser pares i la subrogació és una bona opció'. Entrevistarà també l'advocada Núria González, que opina que 'la subrogació viola els drets bàsics de les dones i els nens. I ser pare no és un dret'.

Per exposar més el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató als analistes i col·laboradors, Bernat Dedéu, Laura Fa, Estel Solé i Toni Aira.

Ana Boadas comptarà també amb els testimoni de l'actor, Isaac Alcayde, que té un fill de gestació subrogada. Va fer una subrogació i el van estafar, per això va optar per la subrogació altruista a Canadà. Amb Maria Baro, de l'entitat 'Es por ellos', que va subrogar la seva filla d'Ucraïna fa uns tres anys. I amb l'advocat Joaquim Juncosa, especialitzat en gestacions subrogades.

A més, coneixerem el testimoni de Christian i Juan de Cambrils. Tenen dos fills per gestació subrogada. L'Antònia, que va acollir a casa seva a Mallorca la Svetlana, mare gestant ucraïnesa dels seus dos fills per subrogació fa 4 anys. I el cas de l'Eva i l'Agustín, una parella que ha viatjat a Polònia per estar amb la mare gestant.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz