Helvètica

El disseny de mobiliari, aquest diumenge a 'Helvètica'

  • 'Helvètica' ens ensenya les claus per dissenyar una bona peça de mobiliari sense renunciar a la comoditat

Diumenge 16 de gener a les 14:10 h a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

'Helvètica' tractarà aquesta setmana de disseny de mobiliari. Taules, cadires, tamborets i altres elements que amaguen molt més del que sembla per descobrir el fascinant món del disseny de mobiliari.

Acompanyarem la Flora Saura per conèixer el dissenyador Ricard Ferrer, que ens donarà les claus per redescobrir els dissenys de mobiliari que ens envolten en el nostre dia a dia.

Coneixerem Emiliana Design, un estudi que porta 25 anys explorant les possibilitats expressives de taules, cadires i tamborets.

Mirarem de prop els apartaments de la casa Milà amb l’Òscar Dalmau i l’arquitecte Joaquim Ruiz Millet per parlar dels mobles que l’arquitecte Francisco Barba Corsini va dissenyar per aquests espais.

L'Òscar Dalmau i l'arquitecte Joaquim Ruiz Millet RTVE CATALUNYA

L’arquitecta Benedetta Tagliabue ens mostrarà com funcionen els mobles 'mòbils' que va dissenyar amb Enric Miralles, i amb l’estudi Hoioh coneixerem una manera més sostenible de dissenyar mobiliari.

Júlia Solans ens porta cada setmana aspectes que no coneixes del disseny RTVE CATALUNYA

Acabarem l'espai amb les il·lustracions de la Júlia Solans, que ens descobrirà la parella definitiva del món del disseny: Charles i Ray Eames.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz