Noticias

La policia no troba droga als set casos de punxades detectats fins ara

  • No s'han detectat ni drogues que anul·len la voluntat ni malalties infeccioses

  • La Delegació del Govern segueix de prop la situació i està en contacte amb les forces de seguretat

RTVE BALEARS
2 min.

Segons ha confirmat la Delegada del Govern, Aina Calvo, de totes les punxades que s’han registrat, no n’hi ha haguda cap que s’hagi pogut relacionar amb l’ús drogues per a la submissió quimica. Així mateix, no s’ha detectat que les agulles s’hagin fet servir per a transmetre cap malaltia infecciosa. Tampoc no s’ha registrat que les punxades estiguin lligades a cap cas d’abús sexual o de robatori.

La policia investiga set casos

Ara per ara, s’han reportat set casos de punxades a locals de lleure nocturn a les Illes Balears. Sis de les punxades s’han denunciat i una altra s’investiga d’ofici. De les denúncies que s’han presentat, sis han estat a dones i les investiga la Benemèrita. La setena punxada ha estat interposada davant la Guàrdia Civil i la presumpta víctima és un home. Continua essent una incògnita qui són els agressors que hi ha darrere aquestes punxades i a quin tipus de perfil corresponen.

Què fer en cas de punxada

Dilluns, dia vuit d’agost, la Conselleria de Presidència convocarà els ajuntaments per a abordar aquesta situació i les accions que calen per a fer-hi front. De moment, però, el protocol d’actuació recomanat en cas de sentir una punxada és de demanar auxili, anar a l’hospital i denunciar el fet davant la policia.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz