Cataluña

Balla a l'ascensor del Marc Giró, juga a Saber y Ganar: a la Casa RTVE Play tu ets protagonista

  • Balla a l'ascensor del 'Late Xou' de Marc Giró, respon les preguntes de 'Saber y Ganar', i interactua amb programes i informatius d'RTVE

  • Acosta't a l'única plataforma digital gratuïta, sense anuncis, accessible, intuïtiva, i per a totes les edats i sobretot, entretinguda, a la Casa RTVE Play

FRANCESCA PUIG
3 min.

A qui no li agradaria ser un personatge de la televisió? L'exposició de RTVE Play a la Casa Seat de Barcelona, a passeig de Gràcia Diagonal, ens permet ficar-nos a la pell dels presentadors, els concursants o els convidats i fer-nos fotos i vídeos ben trempats. La plataforma digital de RTVE, l'única gratuïta i sense anuncis, pren forma en una mostra interactiva per avisar-nos que no ens la podem perdre. És la Casa RTVE Play. Ens acompanyes?

La Casa RTVE Play és una instal·lació interactiva on pots gaudir dels sets de programes de la plataforma

Qui ho diu que no es pot ballar a l'ascensor?

Si ja has descobert l'experiència de RTVE Play, saps que pots veure els continguts de la plataforma on vulguis i quan vulguis, com també els directes que es transmeten, a televisió o en línia. Si encara no ho has provat, t'espera tot un món d'imatge i so.

La Casa RTVE Play et permet ser tu qui balla a l'ascensor del Late Xou, el programa de Marc Giró de dimarts a la nit, el clàssic amb humor àcid i convidats de primera. Puja a l'ascensor i emporta't el teu propi vídeo.

També pots provar sort amb Saber y Ganar! Endevinaràs totes les preguntes que et faci Jordi Hurtado? El concurs veterà de la televisió i un dels més vistos de La 2, no pot faltar a la Casa RTVE Play: són milers les persones que el veuen cada dia, també a la plataforma.

Igualment, pots fer de presentadora o entrevistat al plató de Noms Propis, el programa on Anna Cler entrevista personatges destacats en català; si segueixes el programa més ben informat del matí, et podràs fer una foto a l'espai del Cafè d'idees de la Gemma Nierga. L'Altaveu, el magazín de la tarda de TVE Catalunya que presenta Danae Boronat, també és a l'exposició. A la Casa RTVE Play tampoc no hi falten els informatius, per recordar les notícies més impactants o algunes de bones que hi podem veure. Mira quin fil!

En tot moment comptaràs amb persones que t'ajudaran a endinsar-te en aquesta experiència i a conèixer encara més les grans possibilitats de la plataforma RTVE Play.

Els informatius també estan presents a la mostra Casa RTVE Play

Experimenta abans de l'estrena a RTVE Play la música de Megamix brutal

El 25 de juny, RTVE Play estrena la sèrie de tres capítols Megamix brutal. Als any 80 i 90 es ballava a les discoteques el ritme que imposava el fenomen dels 'max mix'.

Max Mix, Máquina Total, Bombazo Mix, Ibiza Mix, Rambo Total, Caribe Mix, Rumba Total, Currupipi Mix... Qui estava darrere d'aquests recopilatoris? Ens ho expliquen a RTVE Play dj's i productors d'èxit com Toni Peret, Josep Maria Castells, Quique Tejada, Mike Platinas, Ricardo Campoy, els germans Ten o Jordi Cubino, i la locució és de Fernandisco.

A més, com a complement transmèdia, RTVE Àudio llançarà al juliol un pòdcast de sis capítols.

La sèrie Megamix brutal explica la història dels Max Mix, com Máquina Total o Ibiza Mix, i qui i què hi havia darrere...

La Casa RTVE Play, a la Casa Seat: creativitat i innovació

Fins al dia 1 de juny pots accedir, a la Casa RTVE Play, una mostra que ocupa dues plantes a la Casa Seat, un punt on la ciutat mira al futur, i on RTVE no podia faltar. Acompanya'ns en aquesta aventura: en tot moment comptaràs amb persones que t'ajudaran a endinsar-te en l'experiència i podràs fer-te fotos i vídeos a tot arreu. L'entrada és de franc, és clar, coneixeràs encara més les grans possibilitats de la plataforma RTVE Play i RTVE Play Catalunya.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz