Cataluña

Com posar el teu hort a punt per la primavera

  Va de Verd 
  • Amb només quatre estris pots tenir el teu propi planter a casa

  • Aquí tens una sèrie de verdures que pots plantar en el teu primer hort

NADIA SOMOZA
3 min.

La primavera és l'època de l'any en què es planta més. De fet, hi ha moltes plantes que només es recomana cultivar durant aquesta estació a causa de les seves condicions climàtiques. La molly Natalia Möller et dona algunes recomanacions per posar a punt el teu petit hort al programa 'Va de Verd', presentat per María Gómez.

Com fer un substrat de primavera?

La primavera el moment perfecte per començar a cultivar gràcies a la gran varietat de verdures que hi ha. Crear el teu propi planter per aquesta època de l'any és molt senzill, només necessites un recipient amb orifici de sortida, un substrat universal, llavors i un polvoritzador.

Una vegada ja tens el substrat col·locat és el moment de posar la llavor. Normalment, cada llavor hauria de treure planta, però no sempre és així. Per assegurar-te és millor que col·loquis dues o tres alhora. Un cop llest, torna a tapar amb el substrat per sobre i serà en aquest moment quan les llavors hauran de fer molta força per sortir i començar a créixer.

Substrat de primavera

Com i quan regar-lo?

La gran pregunta acostuma a ser quan i com regar-lo. Agafa el polvoritzador i rega amb delicadesa perquè les llavors no es moguin. És recomanable regar-les un cop al dia al matí o al vespre i evitar el migdia, ja que és més probable que l'aigua s'evapori amb el sol. La combinació de l'aigua, el sol i el substrat farà que les teves llavors comencin a germinar i puguis començar a cultivar les teves pròpies verdures que estaran llestes per l'estiu.

Algunes varietats de plantes necessitaran guies o tutors per a créixer

Què puc plantar?

Quan et plantegis què plantar a la primavera has de tenir en compte que algunes varietats necessitaran guies o tutors per a créixer i desenvolupar-se. Aquí tens una sèrie de verdures que pots plantar en el teu primer hort!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz