Cataluña

Aquestes són les 3 ciutats catalanes més felices d'Espanya!

L'altaveu
  • Descobreix com és la corba de la felicitat a L'altaveu, el nou programa de La 2 Catalunya

  • Si vols ser més feliç millor que visitis amb freqüència les següents ciutats de Catalunya

NADIA SOMOZA
2 min.

Sabies que la felicitat té forma de lletra U? Segons un estudi fet al Regne Unit, durant la primera part de la vida d'una persona, la infantesa, és quan és més feliç. A partir dels 30-40 comença a baixar aquest nivell de felicitat i quan es passa dels 60 anys torna a incrementar-se aquest nivell de felicitat. És durant l'última etapa de la vida quan la majoria de les persones valoren el que han fet i viuen més felices i tranquil·les que mai.

Si vols ser feliç millor que visitis amb freqüència les següents ciutats de Catalunya perquè, científicament, s'ha demostrat que són les més felices del territori! Descobreix quines són a L'altaveu amb Danae Boronat. Una pista, totes tres tenen diversos trets en comú: platja, entorn tranquil i clima ideal.

3. Cadaqués

La natura i la tranquil·litat que envolten Cadaqués, Girona, l'han convertit en un dels millors llocs per ser feliç. Aquest poble de la costa brava se situa en el número 25 del rànquing per la seva bellesa. De les tres poblacions, aquesta és la menys massificada.

La Riba Des Poal de Cadaqués i, al fons, el nucli del poble

2. Salou

Salou, Tarragona, és el segon municipi català més feliç. Situat en la divuitena posició, els enquestats destaquen el seu bon clima, encara que les festes i activitats també estan molt ben valorades, juntament amb l'entorn natural. Més enllà de les províncies, Salou és una de les ciutats catalanes més conegudes a Espanya, donat el seu atractiu turístic. El passat estiu va ser la quarta població d'Espanya amb més reserves, segons Booking. Només la van superar Madrid, Benidorm i Màlaga, mentre que uns altres grans destins com Sevilla o València van quedar per darrere.

Turisme Salou

1. Sitges

Sitges, Barcelona, és la primera localitat catalana que apareix al rànquing, en la setzena posició. Els enquestats, independentment de si han estat o no a la ciutat, destaquen d'ella la seva bellesa, clima, festes i activitats. I és que malgrat ser una ciutat tranquil·la i allunyada de l'enrenou de Barcelona, Sitges ho té tot!

Sitges, Barcelona. 29/10/2008 noticias

En general, el rànquing de YouGov destaca per una tendència: les ciutats més felices de l'Estat es troben majoritàriament a Andalusia. Respecte a Europa, Finlàndia és el país més feliç del món un any més.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz