Televisión

Alliberada una dona lligada de mans i peus en un pis de Santa Coloma de Farners

  • La suposada captora, que ja ha estat detinguda, és una altra dona amb qui compartia residència en un pis

  • Se l'acusa de detenció il·legal, tracte vexatori, lesions i furt

Beatriz Gálvez | Isabel Ojeda
2 min.

Els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona retinguda en un pis de Santa Coloma de Farners lligada de mans i peus. La suposada captora és una altra dona amb qui compartia residència en un pis d'acollida i es troba a la comissaria de Mossos de Santa Coloma de Farners on ara mateix està la detinguda. Fonts policials creuen que aquest dijous no passarà a disposició judicial fins demà.  

Els Mossos investiguen què ha pogut passar

Aquest dijous a les 10:30 reben alerta denunciant que hi ha una persona retinguda en un pis. És un policial local que viu a l’edifici qui avisa al 112 en sentir crits demanant ajuda. Quan emergències entra troben una dona retinguda amb peus i mans lligats en una habitació d’un pis particular de lloguer assequible, segons afirma el departament d'Igualtat i Feministes qui detalla que no era cap recurs de la xarxa d'atenció de les violències masclistes.

La víctima, una dona de 45 anys, havia acollit l’agressora, una dona de 34 anys, amb els seus fills. Totes dues eren víctimes de violència de gènere, segons fonts policials.

La detenció de la presumpta agressora es va produir aquest dijous ahir a la tarda a l’Hospital de Santa Caterina a Sant, on tenia una visita mèdica.

Se l'acusa de detenció il·legal, tracte vexatori, lesions i furt

Se l’investiga per 5 delictes entre ells, per detenció il·legal, delicte de tracte vexatori i denigrant perquè estava retinguda en condicions deplorables, sense aliments ni aigua; per furt perquè li hauria sostret el mòbil i la targeta; per lesions tot i que no presenta feries greus, però la víctima es trobava deshidratada i per amenaces. 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz