Cataluña

5 sèries documentals de natura gratuïtes i en català a RTVE Play Catalunya

  • A RTVE Play Catalunya pots veure altres documentals gratis

  • La gran sequera’, ‘Els caçadors d’Àfrica’ o ‘Itàlia, els últims territoris salvatges’ són alguns dels títols disponibles

RTVE Catalunya
2 min.

Si t’agrada veure documentals de natura i animals, aquí tens vàries col·leccions doblades al català i disponibles a la plataforma RTVE Play Catalunya. Només t’has de subscriure de manera totalment gratuïta i ja podràs gaudir dels millors rodatges en plena natura.

1. La gran sequera

La col·lecció de tres episodis mostra com és de difícil la supervivència entre les espècies d’animals que viuen a la zona seca de la vall del riu Luangwa, a Zàmbia. Després de set mesos sense pluges i amb temperatures extremes, els animals competeixen entre ells per l’aliment i l’espai.

La gran sequera: Comença la sequera

2. Els caçadors d’Àfrica

A la vall del riu Luangwa, a Zàmbia, es troben la reina lleoparda Olimba, la manada de lleons Nsefu, les hienes clapejades Misumgu i Spotty i, la gossada de Hot Springs. Tots ells hauran d’estar alerta per possibles atacs enemics mentre lideren els seus respectius clans.

Grans Documentals - Els caçadors d'Àfrica: Les dificultats d'Olimba - Veure ara

3. Itàlia, els últims territoris salvatges

Descobreix el cicle biològic de la fauna italiana passant pels territoris més salvatges del país: des dels Apenins, les fagedes mediterrànies, el gran canyó de Sardenya i, acabant a Venècia. Isards, pinsans, escurçons, cabirols o salamandres són algunes de les espècies que es podran veure en aquesta sèrie de documentals.

Grans Documentals - Itàlia, territoris salvatges: Els monarques de la muntanya del petit Tibet - Veure ara

4. Llaços de Família

Llaços de Família’ inclou quatre episodis sobre la unió entre: enamorats, pares, cadells i amics. A ‘Enamorats’ es descobreix quins són els passos i les tècniques de festeig abans de poder formar una família entre les espècies. Seguidament, a ‘Pares’, expliquen com els pares protegeixen els seus fills. ‘Cadells’ parla sobre com créixer en el regne animal. Per acabar, a ‘Amics’ ensenyen com es formen les aliances per treballar en equip.

Grans Documentals - Llaços de Família: Enamorats - Veure ara

5. Gegants i salvatges

En aquesta sèrie es troben alguns dels animals gegants més grans del planeta, com la balena blava. Des dels Alps fins a l’Himàlaia, passant per les muntanyes del sud-est de Mongòlia i les selves de Bwindi a Uganda, per acabar a Svalbard, unes illes totalment aïllades que actuen de llar per a molts animals grans.   

Grans Documentals - Gegants i salvatges: Gegants i les formes de l'aigua - Veure ara

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz