Cataluña
ACTUALITAT

Notícies més destacades del 8 de juny de 2023 | La JEC acorda exigir el DNI per emetre el vot per correu

  • La justícia europea tomba la limitació de llicències VTC a Barcelona

  • L'Ajuntament de Badalona s'emplaça a reforçar els mecanismes i protocols per evitar nous casos d'agressions sexuals

  • Més informació de les notícies destacades del dia al web de RTVE Notícies

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH | D. GALLACH

L'actualitat d'aquest dijous passa per una reunió extraordinària entre l'Ajuntament de Badalona, la Generalitat i els Mossos per abordar el degoteig d'agressions sexuals a la ciutat. El consistori s'emplaça a reforçar els mecanismes i protocols per evitar nous casos com l'ocorregut el passat dissabte.

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea considera que la norma que limita les autoritzacions a vehicles de transport amb conductor (VTC) a una cada 30 taxis a l'àrea metropolitana de Barcelona és contrària al dret europeu.

La Junta Electoral Central dona instrucció perquè els electors que vulguin votar per correu el 23-J hagin d'identificar-se amb el DNI. Aquest divendres acaba el termini de presentar les candidatures en coalició. Tretze membres de la direcció de Podem Catalunya han defensat públicament adherir-se a la candidatura impulsada per Sumar. La formació ha decidit impulsar una consulta a la militància.

ERC, Junts, la CUP i els Comuns obren la porta a denunciar l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaria, Maria Eugenia Gay i Enric Millo, després que aquests hagin plantat la comissió parlamentària del cas Pegasus.

Segon dia d'exàmens i nervis pels més de 41.000 alumnes de tot Catalunya que s'enfronten aquesta setmana a les proves de selectivitat per accedir a la universitat.

Beyoncé actua aquesta nit a l’Estadi Olímpic de Barcelona. És l’única parada de la cantant a l’estat espanyol i ho fa amb totes les entrades venudes.

Notícies avui, a Catalunya: 8 de juny de 2023

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 20:50

    Jaume Collboni manté la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

     

    Collboni ha anunciat aquest dijous durant el Consell de Federació del PSC de Barcelona que manté la candidatura a l'alcaldia de la capital catalana amb la idea de sumar els seus regidors, els de Barcelona En Comú i els d'ERC. "Barcelona mereix un govern fort i estable amb una majoria de 24 regidors i un alcalde del PSC", ha afirmat. Alhora, el líder socialista barceloní ha alertat als republicans que el "front independentista" pel qual ara com ara aposten, sumant els seus 5 regidors als 11 de Xavier Trias, "condemna Barcelona a la ingovernabilitat i al bloqueig". Collboni també ha anunciat que negociarà la seva investidura amb tots els grups que han obtingut representació al consistori excepte amb Vox.

  • 19:26

    Concentració a Badalona en rebuig a les agressions sexuals a menors

     

    Badalona ha mostrat el seu rebuig a les darreres agressions sexuals amb una concentració de repulsa davant l'Ajuntament de la localitat. Diverses persones han mostrat una pancarta i han llegit un manifest a la Plaça de la Vila. 

  • 17:57

    Vuit dotacions dels Bombers treballen en un incendi a la deixalleria de Vilanova i la Geltrú

     

    Vuit dotacions dels Bombers treballen des d'un quart de sis de la tarda en un incendi declarat a la deixalleria municipal de Vilanova i la Geltrú, al polígon industrial Masia d'en Notari. Crema l'interior d'una nau, i s'ha evacuat altres naus pròximes a la zona de les flames per precaució. De moment no s'ha demanat més dotacions per actuar a l'incendi, per bé que les tasques d'extinció poden durar estona atès el material acumulat a la nau. Les flames han causat una fumera intensa visible des de força distància.

  • 17:42

    'Pesca Neta' per netejar el mar: els pescadors retiren 70.000 litres de brossa

     

    Cobreixen més del 70% del planeta i produeixen almenys el 50% de l'oxigen. Parlem dels oceans. Aquest dijous n'és el Dia Mundial. A Catalunya, els pescadors contribueixen a netejar-lo de plàstics. Han retirat 70.000 litres de brossa en un any.

  • 17:28

    La defensa de Puigdemont reclama en una vista al Suprem que anul·li el processament dictat per Llarena

     

    La defensa de l'expresident de la Generalitat ha demanat en una vista celebrada aquest dijous al Tribunal Suprem que anul·li el processament dictat pel magistrat instructor de la causa del procés, Pablo Llarena, per malversació i desobediència. L'advocat Gonzalo Boye ha argumentat que cal "conviure amb la reforma legal" impulsada pel govern de Pedro Sánchez, que va modificar els delictes de malversació i desordres públics i va eliminar la sedició. Segons ha defensat Boye "l'única forma d'avançar" és anul·lant la interlocutòria de processament i tornar a demanar un suplicatori a l'Eurocambra tant en el cas de Puigdemont com en els de Toni Comín i Clara Ponsatí.

  • 16:51

    Tarragona rep 19 escales de creuers més que el 2022, i gairebé 100.000 passatgers

     

    55 escales, 19 més que el 2022, i gairebé 100.000 passatgers. Són les xifres que acompanyen aquest any al sector dels creuers a Tarragona. La temporada va començar a principis d'abril i acabarà a mitjans de setembre. De les 55 escales previstes, 26 seran en diumenge i, per tant, amb els comerços tancats. Des de Global Ports Holding reconeixen que l'obertura de botigues en diumenge facilitaria la valoració de la ciutat que facin els creueristes. Del total de creueristes que arriba a Tarragona, un 17% fan turisme cultural i en un 90% dels casos valoren la ciutat de manera positiva. 

  • 16:10

    La JEC obre la porta a al·legar un viatge contractat abans del 30 de maig per a no estar en una mesa electoral
     


    Les persones que tinguin contractades les seves vacances abans del 30 de maig podran deslliurar-se de formar part d'una mesa electoral en els comicis del 23 de juliol si demostren que la seva cancel·lació els suposa un "perjudici econòmic o trastorn greu", i sempre que estigui garantida la composició de la taula. Així ho ha acordat l'organisme arbitral en la reunió que ha mantingut aquest dijous en el Congrés, davant l'escenari inusual de la celebració d'unes eleccions generals en ple mes de juliol.
    Això sí, l'organisme arbitral puntualitza que haurà d'acreditar-se “documentalment”.

  • 16:08

    La JEC acorda exigir el DNI per emetre el vot per correu

     

    La Junta Electoral Central ha aprovat aquest dijous una instrucció establint que els electors que optin per votar per correu en les eleccions generals del pròxim 23 de juliol hauran d'identificar-se amb el DNI, o document anàleg en el moment de dipositar el vot, i no sols quan se sol·licita. Es tracta d'una mesura que es va aplicar excepcionalment per als votants de Melilla en els comicis locals del passat 28 de maig davant les sospites d'un possible frau. La legislació obliga a identificar-se amb el DNI a l'hora de sol·licitar el vot per correu i recollir la documentació, però ja no es considera necessari quan, dies o setmanes després, aquest mateix elector exerceix el seu dret i lliurament el seu vot en l'oficina de Correus.

  • 15:30

    L'Ajuntament de Barcelona creu que la sentència del TJUE sobre les VTC és "una bona notícia"

     

    La segona tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha celebrat la sentència del TJUE sobre la limitació de les autoritzacions de les VTC, afirmant que és "una bona notícia" i que confirma que la feina feta per les administracions catalanes "va en la bona direcció". La titular d'Urbanisme i Mobilitat del consistori ha afirmat que el tribunal europeu ha obert la porta a què les ciutats puguin establir restriccions per protegir l'interès general de la ciutadania. 

  • 14:50

    Activat el dispositiu de prevenció d’incendis forestals a l’àrea metropolitana de Barcelona

     

     

    El dispositiu de prevenció d’incendis forestals a l’àrea metropolitana de Barcelona ja s’ha posat en marxa i es mantindrà actiu fins al mes de setembre. Coordinat pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, està format per 13 torres de vigilància, un equip de suport mòbil que patrullarà la xarxa de camins, el cos de guardes del parc i una central de comandament i comunicacions. En l’actual context de sequera i davant l’increment de les temperatures, des de l’AMB s’ha fet una crida a la ciutadania per extremar la prudència als boscos i alertar ràpidament al 112 si es detecta una columna de fum.

  • 14:20

    'Els Irredempts' de Cristina Garcia s'emporta el 24è Premi Llibreter en la categoria de literatura catalana

     

    L’escriptora Cristina Garcia ha guanyat el 24è Premi Llibreter en la categoria de literatura catalana amb la seva novel·la ‘Els irredempts. En aquesta edició també han estat guardonades ‘La promesa', de Damon Galgut, en l’apartat d’altres literatures; ‘Fills d'Èodhum’, de Roger Tarrés, en literatura infantil i juvenil en català; ‘Pardaleta’, de Joana Estrela, en literatura infantil i juvenil d’altres literatures, i ‘Hi havia una forma', de Gazhole&Cruschiform en l’apartat d’album il·lustrat. El president del Gremi de Llibreters, Eric del Arco, creu que els tres que cada categoria representen models de literatura molt diferent i d’alta qualitat.

  • 14:18

    Segona jornada de les PAU 2023

     

    Aquest dijous s'està duent a terme la segona jornada de les proves d'accés a la selectivitat a Catalunya. Al matí els alumnes han fet els examens d'Història i han triat entre les matèries optatives Dibuix Artístic, Llatí o Matemàtiques. La tarda ve marcada per les assignatures de Dibuix tècnic, Història de l'art, Història de la filosofia, Literatura castellana i Química.

  • 13:54

    Podem impulsa una consulta exprés a la militància sobre les negociacions i el possible acord amb Sumar

     

    La votació estarà oberta als inscrits des d'aquest mateix dijous i fins divendres a les 10 hores, segons ha avançat la líder del partit morat i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, a través de les xarxes socials. "Accepteu que el Consell de Coordinació de Podem, seguint el criteri d'unitat que va marcar el Consell Ciutadà Estatal, negociï amb Sumar i, si escau, acordi una aliança electoral entre Podem i Sumar?", exposa concretament la pregunta que la formació envia a la militància.
     

  • 13:49

    Berga celebra la Patum de Lluïment de les festes del Corpus

     

    Centenars de patumaires han omplert la plaça de Sant Pere de Berga aquest dijous al migdia per saltar la primera Patum de Lluïment de les festes de Corpus. La plaça ha esclatat amb el salt de totes les comparses -Turcs i Cavallets, Maces, Guites, Àliga, Nans Vells, Gegants i Nans Nous-, llevat dels plens, que ho faran aquest dijous a la nit. La multitud de gent que hi havia congregada a la plaça ha fet aturar el primer salt dels Turcs i Cavallets perquè no tenien prou espai per ballar. La Patum de Lluïment arriba l'endemà d'una multitudinària passada, que es va allargar fins a les 5 de la matinada. 

     

  • 13:48

    ERC i Bildu aniran plegats el 23J al Senat amb el nom d'Esquerres per la independència



    ERC i EH Bildu es presentaran com a coalició en les eleccions del 23 de juliol per al Senat sota el nom d'Esquerres per la independència, amb l'objectiu d'unir forces en defensa de Catalunya i del País Basc. Un dia abans que finalitzi el termini per a registrar coalicions davant les eleccions generals, totes dues formacions, que ja compartien grup parlamentari al Senat durant la XIV Legislatura, han decidit anar juntes i fer un pas més en la seva aliança.  Una unió que el president d'ERC, Oriol Junqueras, afirma que es fa des de la "responsabilitat i intel·ligència" perquè "la unió entre nosaltres ens fa més fortes".
     

  • 13:26

    El PSC governarà a Lloret de Mar de la mà de Junts i Comuns



    Les tres forces han posat de manifest en un comunicat conjunt el seu "compromís amb el bé comú i el progrés" d'aquesta localitat. "Aquest pacte suposa una aposta clara per la governabilitat, l'estabilitat i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Lloret", afegeixen. Els punts que comparteixen els tres partits tenen a veure amb "àmbits clau" com la desestacionalització de la temporada turística, la promoció de l'ocupació i l'economia local, la sostenibilitat mediambiental, el foment de la cohesió social i el reforç dels serveis públics essencials. El socialista Adrià Amelas, guanyador dels comicis del 28M, serà el nou alcalde de Lloret de Mar i rellevarà a Jaume Dulsat (PDeCAT).

  • 13:10

    Els taxistes celebren la sentència europea sobre les VTC i anuncien noves mobilitzacions

     

    El sindicat del sector del taxi, Élite Taxi, ha celebrat la sentència del TJUE perquè creu que obre la porta a regular les VTC des d'un criteri diferent i que els dona la raó. "Sabíem que l'1/30 cauria perquè no estava justificada per raons imperioses d'interès general", ha dit el portaveu, Tito Álvarez. I ha dit que estan "contents" perquè dona la possibilitat d'una doble autorització. També ha anunciat una "gran" mobilització dimecres vinent per exigir que es limitin les VTC fora de l'àrea metropolitana de Barcelona.

  • 12:55

    Dirigents de Podem Catalunya aposten per adherir-se a Sumar amb un manifest
     

     

    Tretze membres de la direcció de Podem Catalunya han defensat públicament adherir-se a la candidatura impulsada per Sumar en les eleccions generals aquest dijous amb un manifest, que han instat la militància a secundar. "Considerem que el millor escenari per al país és la unitat entre Podemos i Sumar", asseguren en el text, Els signants també han rebutjat acords amb altres partits que suposin la ruptura d'En Comú Podem.

     

    Entre els signants figuren el diputat en el Parlament i portaveu de Podem Catalunya, Lucas Ferro; els secretaris Marcos Galante, Laura Alzamora i Yolanda López i els membres del consell ciutadà de la formació Ramón Espejo, David Pequeño i Raquel Vernedas, entre altres.

  • 12:51

    Rajoy, Sáenz de Santamaría, Millo i Gay planten per segona vegada la comissió del Parlament sobre Pegasus

     

    Aquesta és la segona vegada que planten la comissió, ja que el Parlament ja els havia convocat a la sessió del 2 de juny. La comissió ha acordat elevar a la Mesa la proposta de denunciar a la fiscalia la incompareixença dels quatre testimonis, com preveu l'article 68.3 del reglament. Els grups parlamentaris d'Esquerra Republicana, Junts per Catalunya la CUP i els Comuns obren la porta a denunciar l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaria, Maria Eugenia Gay i Enric Millo.

  • 12:48

    Plataforma per la Llengua denuncia l'Estat Espanyol per un espionatge a cinc mòbils de membres de l'executiva, entre els quals el del president i la directora, Òscar Escuder i Rut Carandell. 

     

    L'entitat ha anunciat que la justícia belga ha admès a tràmit la seva querella penal i que ja ho investiga. La investigació demanarà a les autoritats policials i judicials espanyoles que identifiquin els responsables del mòbil que va infectar els telèfons, ja que, en almenys un dispositiu, ha quedat registrat que el número que va infectar un dels aparells és d'una operadora espanyola. 

  • 12:43

    Nacho Martín Blanco deixa Cs: "La meva opinió sobre la viabilitat del partit és pessimista"

     

    El membre de l'executiva de Cs i portaveu del partit al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha explicat que deixa el partit, en una decisió que ha assegurat que ha estat complicada per a ell, i ha admès que la seva opinió "sobre la viabilitat del partit és pessimista". Ho ha anunciat en una roda de premsa al Parlament, després que el passat 30 de maig Cs va renunciar a presentar-se a les eleccions generals. Martín Blanco ha afirmat que deixarà els càrrecs institucionals i orgànics del partit.

  • 12:15

    En llibertat la dona detinguda a Alpicat per la investigació de la mort de la seva filla a Romania

     

    La dona que va ser detinguda dimarts a la una de la matinada a Alpicat (Segrià) per la investigació de la mort de la seva filla de 12 anys a Romania va quedar en llibertat el mateix dia a la tarda després de declarar per vidoeconferència a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida. Segons ha confirmat la policia, les autoritats judicials romaneses l'han citada per declarar al seu país la setmana que ve. Se sospita que l'autor del crim podria ser la seva actual parella, que actualment es troba en parador desconegut. Una parella de compatriotes que va veure per la televisió que estaven buscant la parella pel crim de la menor va ser qui va alertar als mossos de la presència de la dona a Alpicat. Els fets haurien tingut lloc a l'abril.

  • 11:39

    Busquen quatre persones que han rebut a trets la Guàrdia Civil en una operació antidroga a Darnius

     

     

    La Guàrdia Civil busca quatre persones que custodiaven una plantació de marihuana en una masia de Darnius (Alt Empordà) i que han rebut a trets els agents del Grup de Reserva i Seguretat quan anaven a desmantellar la plantació. Els fets han passat pels volts de les sis de la matinada en una masia al mig del bosc, a la zona coneguda com a Camper Park, a la localitat alt-empordanesa. Quatre sospitosos de nacionalitat sèrbia han rebut a trets els agents quan s'iniciava l'operatiu i han aconseguit escapar. El tiroteig no ha provocat ferits. La masia i la droga ha quedat precintada i sota custòdia policia.

  • 11:30

    L'advocat d'Alves tornarà a demanar la revocació de la presó preventiva aquest divendres

     

    Demà divendres a les 11 hores hi haurà una nova vista d'apel·lació a l'audiència de Barcelona pel recurs presentat per la defensa de Dani Alves tornant a sol·licitar la revocació de la presó preventiva. El futbolista es troba privat de llibertat des del passat 20 de gener per la violació de què se l'acusa. Serà una vista que es preveu breu i a porta tancada. Únicament hi assistiran les representacions legals de les parts.

  • 10:00

    ENTREVISTA CAFÈ D'IDEES | El regidor de l’Àmbit de Protecció Social de l'Ajuntament de Badalona, David Torrents, parla de la preocupació pels últims casos d'agressions sexuals amb menors a Badalona: "La gent no entén que hi hagi agressors i una certa impunitat".

     

    El regidor de Badalona demana una "inversió social molt més alta" en determinats barris de la ciutat demana recursos pels barris i una "actuació més contundent", i relaciona aquests casos amb famílies que resideixen majoritàriament en barris on "la pobresa és molt present". Finalment, Torrents proposa que els pares de menors agressors sexuals tinguin una responsabilitat.

     

     

     

    David Torrents, regidor de Badalona, proposa que els pares de menors agressors sexuals tinguin una responsabilitat: "No estic d'acord en canviar la llei a cop de titular"

     
  • 09:15

    ENTREVISTA CAFÈ D'IDEES | El president del Port de BarcelonaLluís Salvadó, afirma que el Port no preveu un augment de creuers, tot i una possible arribada de Xavier Trias a l'alcaldia: "No estem a l'escenari de més creuers".

    Salvadó ha lamentat la desconnexió de la infraestructura amb la ciutat, un aspecte que espera millorar gràcies a l'impuls de la Copa Amèrica de vela. També s'ha mostrat optimista sobre el resultat del judici que ha d'afrontar per la seva presumpta vinculació amb l'1 d'octubre.

     
  • 11:14

    Salou tancarà la meitat de les dutxes i rentapeus de les platges a causa de la sequera

     

    L'Ajuntament de Salou tancarà un 50% de les dutxes i rentapeus de les platges del municipi. Aquesta mesura es farà efectiva tan aviat entri en vigor la situació d'alerta per sequera hidrològica decretada per l'Agència Catalana de l’Aigua. L'ajuntament ha assegurat que el municipi "aplicarà totes les mesures que siguin necessàries per a fomentar l'estalvi de l'aigua, a partir de les restriccions oportunes". El passat 5 de juny, molts municipis van entrar en alerta per sequera.

  • 11:00

    Plataforma per la Llengua denuncia l'Estat espanyol per un espionatge a cinc mòbils de membres de l'executiva

     

    Plataforma per la Llengua ha denunciat l'Estat espanyol per un espionatge a cinc mòbils de membres de l'executiva, entre els quals el del president i la directora, Òscar Escuder i Rut Carandell. L'entitat ha anunciat que la justícia belga ha admès a tràmit la seva querella penal i que ja ho investiga. Després d'algunes sospites, la Plataforma va decidir fer un peritatge a finals de l'any passat, que va confirmar l'atac. Plataforma per la Llengua ha pogut presentar la querella a Bèlgica perquè hi ha afectats, catalans residents a Brussel·les i que tenen relació amb una entitat amb seu allà, que van ser espiats al país.

  • 09:30

    La justícia europea tomba la limitació de llicències VTC a Barcelona. 

     

     

    El tribunal la considera una restricció a la llibertat d'establiment, i permet exigir autoritzacions addicionals però amb criteris "objectius" i sense "arbitrarietats".

  • 8:25

    EL TEMPS | La previsió d'aquest dijous 8 de juny d'El Temps de RTVE Catalunya amb en Sergi Loras.

  • 8:20

    El programa "Escarabajo verde" entrega els seus guardons. 

     

     

    Radio Televisió Espanyola ha entregat aquest dimarts els premis 'Escarabajo Verde'. Uns guardons que reconeixen el compromís amb la sostenibilitat. En aquesta segona edició, a més, han creat el Premi Mària Sánchez a la tasca periodística en favor del medi ambient. Un homenatge a la nostra companya, que ens va deixar el passat mes de març i que va ser, la primera directora del programa.  El guardó li ha estat concedit a la periodista de Ràdio Nacional, Luisa Pérez Martínez. El jurat també ha reconegut la Plataforma "One Health"; la xarxa "Pueblos Vivos de Cuenca", els científics Julio Díaz i Cristina Linares i el cantant Manolo García. 

  • 8:20

    Segon dia d'exàmens i nervis pels més de 41.000 alumnes de Catalunya que se sotmeten a les proves de selectivitat per accedir a la universitat.

     

     

    Unes proves que van arrancar ahir amb l'examen de castellà. Els alumnes van haver de triar entre un text de Javier Marías i un altre d'Irene Vallejo. Després, torn per l'anglès, on un dels temes ha estat l'auge de les monologuistes embarassades. Avui seguiran amb història, i divendres tancaran la fase general amb llengua catalana i literatura. A la sortida, els alumnes s'han mostrat més tranquils i satisfets.

     
  • 8:15

    Es denuncien una vintena de persones en el desallotjament de la 'rave' d'Ivars de Noguera.

     

     

    Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la 'Rave' que des del cap de setmana es feia en un paratge d'Ivars de Noguera, La policia ha identificat el centenar d'assistents que quedaven, entre ells, l'home que dissabte a la nit va envestir un vehicle policial i després va fugir. Els efectius dels Mossos han rodejat el perímetre, han anat identificant els assistents, i després els han desallotjat de la zona. Un cop arribaven a la població d'Ivars, s'han fet controls d'alcohol i drogues als que havien de conduir. S'han interposat unes 25 denúncies, entre elles, a l'home que dissabte va fugir després de ser detingut per envestir un cotxe policial. Interior planteja un canvi de normativa perquè s'hi contemplin les 'rave'.

     
  • 8:10

    Meritxell Batet repetirà com a candidata del PSC per Barcelona al Congrés

     

    Aquest divendres acaba el termini de presentar les candidatures en coalició i les darreres hores s'ha sabut que la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, repetirà com a candidata del PSC per Barcelona. L'acompanyaran a la segona i tercera posició els ministres Miquel Iceta i Raquel Sánchez.

     
  • 8:05

    L'Ajuntament de Badalona, la Generalitat i els Mossos aborden el degoteig d'agressions sexuals a la ciutat.

     

     

    L'Ajuntament de Badalona ha convocat per aquest migdia un ple extraordinari per rebutjar i condemnar en bloc l'última agressió sexual grupal que hi ha hagut al municipi. També aprovarà personar-se com a acusació popular. Abans, a les 11, hi haurà una reunió entre una delegació de la Generalitat i el consistori de la ciutat. També hi participaran representants de la DGAIA amb l'objectiu de generar un espai de coordinació i seguiment. A la tarda, els Mossos també es reuniran per abordar el degoteig de casos i prendre les mesures preventives necessàries.
     

     
  • 08:00

    Bon dia. Segueix aquí l'actualitat a Catalunya del dijous 8 de juny de 2023. 

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir.

     

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz