Cataluña
Eleccions municipals 2023

Diari de Campanya | Colau insisteix amb el Tramvia i Collboni descarta fer-la alcaldessa

  • L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es compromet a acabar el tramvia per la Diagonal

  • PP i Cs insisteixen en els atacs pels okupes i Jaume Collboni diu que no farà alcalde ni a Trias ni a Colau

  • Més informació de la campanya electoral de les eleccions municipals al web de RTVE Eleccions28M

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH | D. GALLACH

La primera jornada de la campanya electoral de les municipals del 2023 ha servit per comprovar els suports estatals de partits com els comuns o el PSC. Aquest divendres la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, i la ministra de Defensa, Margarita Robles, han aterrat per fer costat als candidats de Montcada i de Barcelona respectivament.

També la política d'aliances dels candidats a l'alcaldia de Barcelona han centrat els primers missatges. L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, assegura que no farà alcalde "ni a Ada Colau, ni a Xavier Trias". Aquest últim l'ha advertit que potser s'ha "d'acabar per empassar les paraules". En canvi Colau, veu a Collboni més proper a Trias que no pas a ella.

En l'apartat de propostes, l'alcaldessa barcelonina es compromet a acabar el tramvia per la Diagonal si repeteix mandat. Un extrem que compta amb l'oposició radical de Trias. Maragall proposa crear un fons per rehabilitar edificis amb energies renovables. En canvi, Collboni planteja un nou pacte pel civisme per ordenar l'espai públic.

Els candidats de Cs, Anna Grau i del PP, Daniel Sirera, insisteixen en els atacs a Colau davant les ocupacions a la ciutat. Sirera torna a parlar "d'alcaldessa Okupa" i Grau planteja que sigui l'Ajuntament qui pagui als propietaris amb pisos ocupats. Des de Valents, Eva Parera, vol acabar amb "la Barcelona dels 30 km/h".

Campanya de les municipals a Catalunya: 12 de maig de 2023

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 21:10

    Turull demana a Reus el vot per Junts per “amonestar” a Aragonès

     

    En un acte a Reus, el secretari general Junts assegura que el vot val doble aquest 28 de maig: "per tenir alcaldes de Junts i per amonestar “severament” a Aragonès per la seva gestió al capdavant del Govern.  Turull demana a Junqueras que no es posi tant nerviós i que es prengui "una tila". Davant del silenci dels alcaldes socialistes amb Rodalies que tant "se'ls hi en fot que la gent pateixi".

  • 21:00

    CUP | Reguant vol evitar fets com els ocorreguts a la Bonanova de Barcelona amb els "matons" de Desokupa

     

    La CUP ha encetat la seva campanya per tornar a entrar a la Paeria de Lleida reivindicant-se com l'alternativa per fer front al context de "precarització i desesperació" avalat pel "feixisme", ha dit la diputada de la formació Eulàlia Reguant, acompanyada del candidat a l'alcaldia de la ciutat, Rubén Cobo. Segons Reguant, el consistori lleidatà és clau per sumar una peça més per "combatre el feixisme des de tots els fronts", ha afirmat.

  • 20:46

    Garriga (Vox) a Santa Coloma: "No us deixeu enganyar per l'estafador" Rufián

     

    El líder de Vox, Ignacio Garriga, ha demanat aquest divendres als ciutadans de Santa Coloma de Gramenet  que no es deixin enganyar "per l'estafador professional i per l'aprenent de bruixot" que considera que és l'alcaldable d'ERC a la ciutat, Gabriel Rufián. "L'única cosa que ve a buscar és una sortida perquè sap que li queden dos dies al Congrés", ha assegurat en un acte al barri de Singuerlín davant unes 50 persones.
     

  • 20:35

    Anna Grau (Cs) avisa que el 28 de maig és "l'última oportunitat per alliberar Barcelona"

     

    La candidata de Cs a l'Alcaldia de Barcelona, Anna Grau, ha advertit aquest divendres que el 28 de maig "és l'última oportunitat d'alliberar Barcelona i començar a alliberar a tota Catalunya". Ho ha dit en un acte de campanya des de l'Eixample de Barcelona acompanyada de l'eurodiputat, Jordi Cañas, on ha criticat l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau perquè "governa com els independentistes ho fan en la Generalitat". "Té fins i tot els seus tsunamis, que són els ocupes", ha dit.
     

  • 20:13

    VALENTS | Eva Parera proposa la cobertura de la Ronda del Mig per convertir-la en una ronda "verda"

     

    La candidata de Valents, Eva Parera, ha replicat aquest divendres al PP que si haguessin acceptat la coalició que la seva formació proposava de cara al 28-M avui "no estarien patint per si es queden fora". Parera ho ha respost així les paraules del del vicesecretari d'Organització del PP, Miguel Tellado. Parera ha fet les declaracions des de la Gran Via Carles III, per damunt d'on passa la Ronda del Mig, per reivindicar la cobertura d'aquesta ronda.

  • 20:25

    Díaz alerta del risc de donar ales a la dreta el 28M

     

    La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, avisa que "l'únic projecte de país" de Xavier Trias per a Barcelona, d'Alberto Nuñez Feijoo per a Espanya i també de l'extrema dreta és "derogar cadascuna de les lleis del Govern de progrés i que han permès millorar en drets". Díaz n'ha parlat en el seu primer míting de campanya a Catalunya, aquest divendres a Montcada i Reixac, on ha donat suport a l'alcaldessa i candidata d'En Comú Podem a la reelecció, Laura Campos. 

  • 20:10

    Collboni també acusa Colau de gastar-s'ho "tot" en el centre de Barcelona com a propaganda



    El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha acusat l'alcaldessa Ada Colau de "gastar-se tots els diners en el centre de Barcelona per a fer propaganda política". En un acte en el Cercle Catòlic de Gràcia amb la ministra de Defensa, Margarita Robles i el líder del PSC, Salvador Illa, Collboni ha promès acabar en el pròxim mandat el Mercat de l'Abaceria i recuperar el projecte de la "rambla verda" de Vallcarca. També ha defensat haver liderat des del PSC el cobriment d'un tram de la Ronda de Dalt.

  • 19:50

    Maragall acusa el Govern municipal de "partidisme" per fer anuncis en campanya



    El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha acusat el Govern de BComú i PSC d'usar recursos públics de l'Ajuntament de Barcelona per a fer campanya, després d'anunciar tres nous eixos verds: "Pur partidisme institucional". "Em sembla indecent que el dia en què comença la campanya electoral un govern pensi que pot abusar d'aquesta manera de la institució", ha dit en un acte en Nou Barris al costat de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i l'alcaldable de Santa Coloma de Gramenet. Gabriel Rufián ha recordat la investidura de Colau en 2019 amb els vots de Valls: "Ens van robar la victòria".

  • 19:10

    BLOC DE CAMPANYA | Primer dia de campanya electoral marcat pels retrets entre candidats a l'hora de futurs pactes i també amb el rerefons del debat sobre mobilitat. La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz i la ministra de Defensa, Margarita Robles són algunes de les protagonistes dels actes de la tarda.

  • 18:49

    AGENDA | Acte d'inici de campanya de la candidata de CS a l'alcaldia de Barcelona, Anna Grau, amb l'eurodiputat Jordi Cañas. Centre Cívic Urgell de Barcelona a les 19:15h. 

  • 18:40

    AGENDA | Acte de Junts per Catalunya a Reus, amb la candidata a l'alcaldia del municipi, Teresa Pallarès, al costat de Jordi Turull, Albert Batet i Carles Pellicer. A la plaça Prim a les 19:00h. Abans, a les 19:00h, el candidat a l'alcaldia, Xavier Trias, celebra un acte a la plaça de la Virreina del barri de Gràcia. 

  • 18:33

    AGENDA | L'alcaldable d'ERC per Barcelona, Ernest Maragall, participa en un acte al costat del candidat republicà a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. A la plaça Major de Nou Barris a les 19:00h. 

  • 18:21

    AGENDA | La ministra de Defensa, Margarita Robles, participa en un acte de campanya del PSC al barri de Gràcia de Barcelona per donar suport a la candidatura de Jaume Collboni, juntament amb el líder del partit, Salvador Illa. Al Cercle de Gràcia a les 19:00h. 

  • 18:00

    Junts denúncia una desena d'anuncis del Govern i d'Aragonès davant la Junta Electoral
     



    Junts ha denunciat davant la Junta Electoral una desena d'anuncis del Govern i del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en les últimes setmanes per presumpte incompliment de la legislació electoral. El partit acusa ERC de fer un "ús electoralista i partidista" del Govern amb campanyes i anuncis des del 3 d'abril, quan es van convocar les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Impugna l'anunci d'expropiació de pisos i la campanya de prevenció d'incendis, entre altres. 

  • 18:00

    AGENDA | La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz, fa la primera aparició pública a Catalunya en la campanya dels Comuns. Díaz s'ha desplaçat a Montcada i Reixac per donar suport a l'alcaldessa i candidata a la reelecció, Laura Campos, juntament amb la presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach. Al Teatre Municipal de Montcada a les 19:00h. 

  • 16:35

    Collboni i Maragall fan propostes per millorar el civisme i fomentar l'energia verda a la ciutat

     

    L’alcaldable socialista a Barcelona s’ha compromès posar ordre a l’espai públic: “Tenir-lo net, segur i amb una mobilitat ordenada”. Jaume Collboni ho vol aconseguir impulsant un nou pacte pel civisme. Una nova ordenança amb què el candidat socialista vol apujar les sancions, contra el soroll nocturn, l'ús incorre-te dels patinets o les pintades.

     

    En canvi, el candidat d’ERC, Ernest Maragall, es fixa l’objectiu d’apropar la generació de l'energia allà on es consumeix i avançar en la transició energètica. Maragall proposa crear un fons per rehabilitar edificis amb energies renovables. Vol instal·lar plaques fotovoltaiques a la coberta de més de 400 edificis públics que haurien d'abastir electricitat a 20.000 habitatges.

  • 16:29

    El PP i Cs tornen a recórrer a les ocupacions de la Bonanova per atacar Colau

     

    El candidat del PP a Barcelona, Daniel Sirera, es remet al passat de Colau com a activista i l'acusa de prioritzar els okupes. Ciutadans exigeix que el consistori pagui el lloguer als propietaris que tenen un pis ocupat i els bonifiqui l'IBI. La CUP acusa comuns i Esquerra de posar-se de perfil amb el conflicte de la Bonanova i al PSC, d'atiar els discursos d'odi.

  • 16:13

    El tramvia per la Diagonal i la política d’aliances marquen el primer dia de campanya

     

    L’alcaldessa i candidata dels comuns a Barcelona, Ada Colau, defensa que són l'única garantia perquè s'acabi la connexió del tramvia per la Diagonal. I li preocupa la proximitat de Collboni amb Trias. La mobilitat de l’excalcade de Junts, passa, en canvi, pel cotxe elèctric i la pacificació del trànsit. En cap cas pel tramvia. 

    Sobre futures aliances, Xavier Trias, adverteix al candidat socialista, Jaume Collboni, que s’ho pensi dues vegades abans de dir que no farà el alcalde ni a ell, ni a l’actual alcaldessa. Collboni insisteix en presentar-se com única altenativa progressista a Colau per obrir una nova etapa. El republicà Ernest Maragall recorda que Colau i Collboni governen junts a l'ajuntament tot i no haver guanyat les eleccions i vol esperar als resultats per pactar aliances.

  • 13:52

    Junts per Catalunya es compromet a tenir alcaldes inflexibles amb l'ocupació

     

    El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, en un acte a Mataró, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de no considerar aquesta qüestió un problema. L'alcaldable de Junts, Xavier Trias, acusa el PSC de joc burt davant la negativa de Collboni a pactar la governabilitat i esmena Junqueras després que el president d'Esquerra hagi acusat Junts d'haver abandonat el Govern. 

     

  • 13:30

    Collboni (PSC) vol pactar una nova ordenança de civisme per "ordenar" la convivència
     

     

    El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona ha plantejat la necessitat a parer seu urgent de pactar una nova ordenança de civisme amb els grups municipals i entitats per "ordenar" l'espai públic i la convivència. Si arriba a governar, Jaume Collboni, s'ha mostrat "convençut que un cop passin les eleccions" arribarà a un acord amb la resta de forces polítiques perquè és un problema i una preocupació. El líder del PSC, Salvador Illa, ha acompanyat aquest divendres l'alcaldessa de l'Hospitalet del LLobregat, que aspira a revalidar mandat.  
     

  • 13:07

    Eva Parera (Valents) centra el primer missatge en els aldarulls de Bonanova i demana la dimissió del síndic de Barcelona

     

    La candidata a l'alcaldia de Barcelona ha començat el discurs mostrant el seu suport als veïns de la plaça Bonanova i als comerços pels "aldarulls i problemàtics que estan vivint darrerament". I ha aprofitat per demanar la dimissió del síndic de Barcelona per les declaracions que van fer ahir sobre l'ocupació i que considera "inacceptables". També ha demanat eliminar la limitació a 30 km/h als entorns escolars assegurant que no són una mesura de seguretat per evitar accidents. 

  • 12:58

    Ada Colau es compromet a culminar el tramvia per la Diagonal

     

    L'alcaldessa i candidata de BComú a l'alcaldia de Barcelona, Ada Colau, s'ha compromès a completar la unió del tramvia per l'avinguda Diagonal en els pròxims quatre anys: "Som la garantia que els veïns del Besòs i del Baix Llobregat arribaran al centre amb tramvia". Des de la parada de Tramvia Selva de Mar, l'alcaldessa de Barcelona també ha retret al socialista i alcaldable Jaume Collboni l'"apropament" de postures amb Trias i ha transmés la seva preocupació per un possible pacte d'ambdós candidats. 

  • 12:50

    ERC fa una aposta clara per la transició ecològica en el seu primer missatge

     

    Barcelona "ha de ser líder" en transició ecològica. Així ho ha afirmat la número dos de la llista d’Esquerra a Barcelona, Elisenda Alamany, des del parc del Fòrum de Barcelona avui al matí. Vilalta assegura que el partit vol que la capital catalana sigui una de les ciutats capdavanteres d'Europa en aquest àmbit i que només es pot fer amb "solvència" i "bon govern". ERC ha proposat crear un fons de 1.000 milions d'euros per rehabilitar edificis amb eficiència energètica baixa, 160.000 en 8 anys. També s'ha compromés a posar plaques fotovoltaiques en 400 edificis públics per produir energies per mínim 20.000 habitatges.

  • 12:43

    Anna Grau (Cs) centra el primer discurs en el fenomen de l'ocupació

     

    "Hem d'acabar ja amb els ocupes, ocupes no, desocupes no, veïns sí", ha dit la candidata a l'alcaldia de Barcelona després de participar en el debat de RAC 1 avui. I ha afegit que "els ocupes són els colpistes d'Ada Colau". A més, Grau considera que la ciutat necessita un canvi: "Ens hem adonat que la política general barcelonesa necessita un 'meneo', hem vist moltes mentides". Quant a l'habitatge, l'alcaldable dels taronges assegura que "els lloguers pujaran i estarem pitjor", per això considera "urgent" sortir d'aquest govern.

  • 12:15

    Daniel Sirera (PPC) carrega contra Colau a qui titlla d'"okupa"

     

    El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha carregat contra l'actual alcaldessa Ada Colau per la gestió dels casos d'ocupació a la ciutat. En una atenció als mitjans en el primer dia de campanya electoral, Sirera ha dit que creu que "és molt greu que en una societat democràtica una alcaldessa que va estar okupa, defensi els okupes, digui que se sent molt orgullosa d'haver estat okupa i doni l'habitatge social a les persones que trenquen una porta per ocupar l'immoble". També ha apostat pel turisme de qualitat i ha defensat els creuers. Quant a la seguretat, creu que es necessiten més agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

  • 10:48

    Primer dia de campanya electoral per als comicis municipals del 28M

     

    Els candidats de les diferents formacions van llançar anit els primers missatges de campanya. ERC va guanyar les eleccions a Barcelona ara fa 4 anys i, tot i que el sondeig del CIS no l’és favorable, l’alcaldable, Ernest Margall, aspira a revalidar resultats. El PSC surt a guanyar i recuperar l’alcaldia de la capital catalana amb Jaume Collboni. Tota la cúpula de Junts va fer costat a l'acte d'inici de campanya a l’alcaldable per Barcelona, Xavier Trias. L’alcaldessa de la capital catalana i candidata a la reelecció per BComú, Ada Colau, vol encapçalar un tercer mandat per acabar la transformació de la ciutat.

  • 10:32

    Vox ofereix un míting a Santa Coloma de Gramenet

     

    A les 19:00 h, el secretari general de Vox, Ignacio Garriga, el president del partit a Barcelona, Joan Garriga, i l'alcaldable per Santa Coloma de Gramenet, Juan Carlos Segura, donen el tret de sortida a la campanya electoral en un acte a la plaça Sagrada Família del municipi. 

  • 10:26

    El PP atén els mitjans a Barcelona

     

    A les 11:45 hores, el candidat popular a l'alcaldia de Barcelona Daniel Sirera i el vicesecretari d'organització, Miguel Tellado, atendran els mitjans de comunicació al passeig de Gràcia amb carrer Aragó. 

  • 10:14

    Eva Parera (Valents) encara el primer acte de campanya en la mobilitat

     

    La candidata a l'alcaldia de Barcelona per Valents, Eva Parera, participa en el debat de candidats de RAC 1 al Cosmocaixa a les 9:00 hores, i després oferirà la primera roda de premsa, centrada en la qüestió de la mobilitat a la capital catalana. L'acte és a les 11:30 hores al carrer Balmes amb Travessera de Gràcia.

     

    A la tarda, oferirà una entrevista amb la SER Catalunya a les 16:30 hores, i a les 18 hores farà una segona roda de premsa, aquest cop sobre les Rondes. Ho farà a Carles III amb Diagonal. 

  • 10:02

    La candidata de Cs a Barcelona, Anna Grau, atén els mitjans

     

    L'alcaldable a la capital catalana atendrà els mitjans de comunicació a les 11:30 hores per valorar el debat electoral organitzat per RAC 1 i La Vanguardia. L'acte serà al carrer Jordi Girona, a la carpa de Cs. A la mateixa hora, el present de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, visita Badalona i atendrà els mitjans de comunicació acompanyat de l'alcaldable de Cs al municipi, Marisol Garcia. Serà al parc de Montigalà.

     

    A la tarda, Carrizosa visitarà Santa Coloma de Gramenet i oferirà unes paraules, acompanyat de l'alcaldable del partit al municipi, Dimas Gragera. L'acte es farà a les 17:00 h a la carpa de Ciutadans al carrer Sant Just. A les 19:15 h, es farà l'acte oficinal d'inici de campanya amb Anna Grau i l'eurodiputat Jordi Cañas, al Centre Cívic Urgell.

  • 9:56

    ERC marca Barcelona i Manresa per encetar l'agenda de campanya electoral

     

    A les 12:00 hores, ERC serà al Fòrum de Barcelona per parlar sobre la transformació ecològica. L'alcaldable d'Esquerra a Barcelona, Ernest Maragall, comptarà amb les intervencions de la número dos de la llista d’Esquerra a Barcelona, Elisenda Alamany i el vicesecretari general de prospectiva, agenda 2030, transició ecològica i esports, Raül Romeva.

     

    Esquerra continua l'agenda a la tarda a Manresa, amb un acte on participaran la secretària general adjunta i portaveu d’Esquerra, Marta Vilalta, de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. També hi intervindrà l’alcalde de Manresa i candidat, Marc Aloy, i la número dos de la candidatura, Mariona Homs. Serà a les 19:00 h al pati del Casino.

  • 9:49

    Illa visita l'Hospitalet de Llobregat el primer dia de campanya del PSC

     

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa, visitarà l’Hospitalet de Llobregat amb la candidata socialista a la reelecció, Núria Marín. A les 12:30 hores Salvador Illa i Núria Marín atendran els mitjans de comunicació davant l’Escola Joaquim Ruyra.

     

    A la mateixa hora, el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, aten els mitjans de comunicació al barri del Congrés i els Indians per parlar de les seves propostes quant a civisme i convivència.

     

    A la tarda, a les 19:00 hores, Collboni acompanyat per Illa i la ministra de Defensa, Margarita Robles, participaran en un acte polític a El Cercle del barri de Gràcia de Barcelona.

  • 9:15

    Ada Colau, Janet Sanz i Jéssica Albiach marquen l'agenda dels Comuns el primer dia de campanya

     

    A les 9:00 h, l'alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, intervé al debat d’alcaldables organitzat per El Món a RAC1 i La Vanguardia a l’auditori del Museu de la Ciència CosmoCaixa. Després, oferirà un contacte informatiu acompanyada de la número tres de la seva llista, Janet Sanz, i diversos alcaldables Comuns de l'àrea metropolitana de Barcelona a l'estació de Tram Selva de Mar. 

     

    D'altra banda, a les 12:00 hores, la presidenta d'En Comú podem, Jéssica Albiach, oferirà un contacte informatiu a Santa Perpètua per valorar l'actualitat política, juntament amb l'alcaldable del municipi, Isabel Garcia. A la tarda, Albiach també participa en l'acte 'Sumem per transformar', juntament amb la vicepresidenta segona i ministra de treball, Yolanda Díaz i l'alcaldable per Montcada i Reixac, Laura Campos. Serà a les 19:00 h.

  • 9:10

    L'alcaldable de la CUP, Basha Changue, ofereix una roda de premsa centrada en l'actualitat política

     

    La candidata a l'alcaldia de Barcelona enceta l'agenda electoral oferint una roda de premsa a les 11:00 h a la seu del partit per parlar de l'actualitat política. Estarà acompanyada de Jordi Estivill, número dos de la llista de la CUP a Barcelona.

     

    A la tarda, a les 19:00 h, la CUP farà acte a Lleida, a la plaça de la Catedral. Els cupaires fixen la Paeria com un punt clau per entrar amb força el pròxim 28 de maig. En l’acte intervindran diversos candidats del territori com, Pau Juvillà, Esther Sancho, Lídia Carulla, el candidat a l’alcaldia, Rubén Cobo, la diputada de la CUPNCG, Eulàlia Reguant, i el portaveu del Secretariat Nacional, Edgar Fernández.

  • 8:55

    Junts ofereix una roda de premsa a Mataró sobre habitatge i ocupació

     

    A les 11:00 h, Jordi Turull i Miriam Nogueras hi seran al municipi del Maresme per oferir una roda de premsa sobre l'estat de l'habitatge i l'ocupació, dos temes que marcaran de ple la cursa electoral de tots els candidats a les municipals del 28M. Faran les declaracions a la plaça Itàlia, o carrer Unió, 13, en cas de pluja.

  • 8:45

    Arrenca la campanya electoral pel 28M amb l'habitatge com un dels eixos principals

     

    Arrenca la campanya electoral del 28M amb l'habitatge com un dels elements principals i també les presentacions dels diversos candidats. El candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha fet una crida a la calma als veïns de la Bonanova en relació amb els habitatges ocupats. L'alcaldable del PP, Daniel Sirera, ha volgut mostrar la solidaritat amb els veïns de la Bonanova. ERC arrenca la campanya sense embuts criticant a Junts i donant la batalla amb l'habitatge.

     

    Ada Colau ha obert campanya acompanyada de centenars de simpatitzants als qui ha demanat una forta mobilització per garantir que la ciutat continuï sent progressista. Xavier Trias, candidat de Junts a Barcelona, s'erigeix en el "millor candidat" per revertir els problemes de Barcelona. La CUP vol tornar al consistori de Barcelona per plantar cara als "lobbies".

  • 08:30

    Bon dia. Segueix aquí l'actualitat de la campanya de les municipals del 28 de maig del divendres 12 de maig de 2023.

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz