Televisión
Homicidi

Els Mossos registren el pis del presumpte autor de la mort a trets d'un jove de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

  • Els Mossos l'han traslladat a comissaria un detingut i en les pròximes hores passarà a disposició judicial

  • Aquest dilluns se celebrarà un minut de silenci a la localitat

Beatriz Gálvez | David Gallach | Isabel Fernández | Núria Alcalá
2 min.

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat el domicili del presumpte autor de l'assassinat d'un jove de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà. Segons el cos policial, la detenció es va produir ahir sense cap acte de violència i l'arrestat es troba en dependències policials. Està a l'espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

Aquest dimarts a la tarda està previst celebrar un minut de silenci a la localitat en nom del jove presumptament assassinat.

Ampli dispositiu policial

Els Mossos han desplegat un ampli dispositiu des de primera hora del matí amb un helicòpter i drons per intentar localitzar al presumpte assassí.

Els Mossos detenen el presumpte homicida de Sant Hipòlit de Voltregà | Núria Alcalá

2 dies de dol oficial

L' Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ha decretat dos dies de dol oficial per la mort a trets del jove de 15 anys i ha suspès totes les activitats organitzades per l'Ajuntament. "En nom de tot el poble i des del consistori, manifestem el nostre profund dolor i el més sentit condol a la família i les amistats", ha assenyalat l'ajuntament osonenc en un breu comunicat. En paral·lel, el consistori ha convocat tota la població a fer un minut de silenci aquest dimarts 2 de maig a les 19.00 hores a la plaça de la Vila per mostrar el suport i l'escalf a la família de la víctima. "També volem fer notori el nostre agraïment al cos de Mossos d'Esquadra i serveis d'emergències per la seva tasca en un dia tan trist per Sant Hipòlit de Voltregà", conclou el comunicat.

Els fets van passar de matinada

Els Mossos han rebut l'avís del succés cap a les cinc de la matinada. Fins al lloc dels fets, al carrer de Sant Martí, s'hi han traslladat diverses patrulles policials i els serveis sanitaris, que han localitzat el jove malferit. No han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint. El presumpte autor del crim ha fugit cap al bosc.

Diversos veïns i alguns familiars de la víctima han apuntat que el presumpte assassí és una persona "conflictiva" i amb antecedents policials. "El noi que ha disparat és molt problemàtic, sempre es posa en baralles", ha destacat una veïna propera a la família.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz