Cataluña
Sinistralitat

Detingut un noi de 20 anys per un doble atropellament a Navarcles

  • Està acusat de dos delictes d'homicidi, tot i que encara s'investiguen les causes de l'accident

  • Les víctimes són un home de 72 anys i una dona de 77 que han estat envestides pel vehicle

Roger Franco
1 min.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 20 anys pel doble atropellament mortal d'aquest dissabte a Navarcles (Bages). Malgrat que encara s'estan investigant les causes de l'accident, fonts policials han explicat que s'atribueixen a l'arrestat dos delictes d'homicidi imprudent.

Els fets han passat cap a dos quarts de dues del migdia al carrer del Tèxtil de la localitat, a tocar d'una zona d'aparcament. Encara no se sap com és que el vehicle ha envestit les dues víctimes, d'edat avançada. En concret, es tracta d'un home de 72 anys i una dona de 77. El conductor ha donat negatiu en el test de drogues i alcoholèmia. L'Ajuntament ha lamentat els fets i ha expressat públicament el condol als familiars de les víctimes. Dilluns al migdia s'ha convocat un minut de silenci a les portes del consistori en memòria de les víctimes.

Arran de l'atropellament s'han activat tres patrulles dels Mossos, quatre unitats i un comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el servei de vigilància municipal.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz