Cataluña
Espectacles

3 requisits per ser una bona Drag Queen segons Sharonne, guanyadora de 'Drag Race España'

  Punts de Vista  
  • La drag Sharonne és una de les protagonistes de l’espectacle 'El Gran Hotel de las Reinas'

  • Pots veure el show fins al 26 de setembre al Teatre Coliseum de Barcelona

  • L’artista sabadellenca és coneguda per haver guanyat la segona temporada del programa 'Drag Race España'

MARINA SÁNCHEZ ALCOLEA
3 min.

El Teatre Coliseum de Barcelona acull aquests dies, i fins al 26 de setembre, l’espectacle ‘El Gran Hotel de las Reinas’, un espai ple de tolerància, bona música, coreografies i molta purpurina. Una de les seves protagonistes, Sharonne, que és el nom artístic de Cristóbal Garrido, ha visitat el plató de ‘Punts de vista’.

La drag Sharonne a 'Punts de vista' RTVE Catalunya

La drag, actriu i cantant de Sabadell és coneguda per haver guanyat la segona temporada del programa ‘Drag Race España’. Per això, qui millor que ella per dir-nos quins són els requisits indispensables per ser una bona Drag Queen.

Segons Sharonne, el primer que necessites és tenir sentit de l’humor, siguis una Comedy Queen o no. En segon lloc, és molt important no tenir por i no pensar en què diran: “Has d'experimentar, treure el que vulguis, caure, aixecar-te i això jo crec que és el que ens fa evolucionar”.

Les nostres pròpies faltes poden aconseguir fer un personatge meravellós

Finalment, malgrat que hi ha molta gent que pensa que una Drag Queen hauria de tenir una mica de sentit de la moda, l’actriu de ‘El Gran Hotel de les Reines’ creu que no. “No hem de tenir aquella cosa de dir que no sé maquillar-me molt bé o no sé vestir-me... Perquè potser les nostres pròpies faltes poden aconseguir fer un personatge meravellós”. Així que el tercer requisit indispensable per ser una bona Drag Queen, segons Sharonne, seria “saltar les normes establertes per la societat”.

La segona gira de 'El Gran Hotel de las Reinas'

Sharonne participa en la segona gira de 'El Gran Hotel de las Reinas'. Enguany hi ha un grup nou de drags per això el show, malgrat que manté l’essència de la primera edició, és diferent. “La gent té moltes ganes de veure'l tantes que realment les funcions s'han doblat”, apunta l’artista sabadellenca. Després de Barcelona, l’espectacle continuarà la gira per Espanya. "L'afecte que ens reben a tot arreu és una passada", diu Sharonne a ‘Punts de vista’

Sharonne a Eurovisió?

Necessito treure molta més música

El 2001 Sharonne es va presentar a la preselecció per anar a Eurovisió i al març va participar a ‘Barcelona Eurovision Party’. La veurem al Benidorm Fest? La drag reconeix que li pregunta moltíssima gent, però que ara mateix està molt ocupada amb la gira. Tanmateix, està treballant en nous temes perquè els seus seguidors i seguidores li demanen i sempre fa versions de cançons d’altres; “Tinc un parell de temes a les xarxes socials i necessito treure molta més música. Estic treballant en aquesta música i si veig que hi ha alguna cançó que pogués encaixar doncs ho trobo xulo.”

Després de veure l’actuació en directe amb el tema ‘La vie en rose’ a ‘Punts de vista’, podem dir que Sharonne podria ser molt bona candidata a guanyar el Benidorm Fest i representar a Espanya a Eurovisió 2023. Què en penses?

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz