Televisión
Espectacles

Ramon Gener i José Corbacho ens presenten 'Love, love, love'

Notícia - Cafè d'idees 
  • El músic i divulgador, i l'actor i humorista ens presenten un espectacle especial que ara es pot veure al Teatre Tívoli.

  • Gener i Corbacho ens detallen com es van conèixer, com es va quallar la col·laboració i què trobarem al xou.

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

ALEIX CAMPRUBÍ I PONT
3 min.

Ramon Gener i José Corbacho ens presenten Love, love, love. El músic i divulgador, i l'actor i humorista ens presenten un espectacle especial que es pot veure al Teatre Tívoli de Barcelona aquest cap de setmana, 17 i 18 de setembre, després de veure's al Grec i al Palau de la Música.

Gener i Corbacho formen una estranya parella. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, ens expliquen com es van conèixer, com va sorgir la idea de l'espectacle musical i que ens hi trobarem. Va ser precisament al Tívoli, en un esdeveniment privat organitzat per la productora de l'humorista. Segons ha detallat el músic, li va proposar fer un espectacle,  "ens vam començar a liar, i aquí estem".

Una història d'amor

Els dos han parit aquest espectacle que vincula música i amor, perquè "la música va sempre amb l'amor" i "del desamor, que ve a ser el mateix", diu Gener. Així, parla de la música a través de l'amor, i a la inversa, de l'amor a través de la música.

Segons ha dit,  els dos protagonistes tenen una història d'amor durant l'espectacle, i van passant per les diferents fases que comporta una relació. "La música sempre explica totes aquestes fases", detalla. Poden fer un viatge "transversal" perquè "tot és música".

"Hi ha moltes històries d'amor", puntualitza Corbacho. L'actor reconeix que hi va haver un fletxasso quan es van conèixer i es va enamorar d'ell, per la qual cosa li va propera una "aventura" junts. Ara estan al principi, i segueixen "molt enamorats", però preveuen passar per totes les etapes de l'amor: "Arribaran infidelitats, aquest amor es desgastarà...".

I és que la música, la d'abans i la d'ara, acostuma a voler dir el mateix. Així l'espectacle combina els grans clàssics de la història de la música amb clàssics del pop: "És molt xulo i molt divertit". I, tot plegat, encara més gran a l'estar acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès. També en formen part la Love Rock Band i diversos cantants.

El director Corbacho ha contat que va insistir a Gener que cantés en l'espectacle. "Fa moltes coses bé. Però va començar com a cantant", defensa. D'aquesta manera, en l'espectacle el podem gaudir escoltant-lo cantar una ària i un altre tema. "Els fans del Ramon Gener veuen un Ramon Gener que canta lírica, canta rock... i que també està molt divertit", ha detallat.

El vincle del públic

L'humorista també ha destacat que el públic viu amb emoció l'espectacle, perquè tothom té una relació amb les etapes de l'amor i la música. "Una cançó et porta a un moment de la teva vida, una música et recorda alguna cosa... És un espectacle molt emotiu", ha dit en aquest sentit. Corbacho diu que tothom acaba l'espectacle dempeus, ballant i feliços.

Preguntats pels moments que més els emocionen de l'espectacle personalment, Gener es decanta pel final de Tristany i Isolda, quan passa "una cosa delirant" i és "el moment de l'espectacle. I també amb el Back to black d'Amy Winehouse.

Per la seva part, Corbacho es decanta per l'ària del Catalogo que canta Ramon Gener, perquè és "un gran cantant". I alhora el moment del Chip to chip, on busquen entre el públic la parella que porta més temps junts. "L'amor de llarga durada, a vegades, també es produeix. M'emociona especialment", ha dit.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz