Cataluña
Sèries

'Los herederos de la tierra', un pas més en el gran moment de la ficció espanyola

Punts de Vista  
  • La seqüela de 'La Catedral del Mar' arriba a les plataformes el pròxim 15 d'abril

  • 'Los herederos de la tierra' continua ara amb les aventures del fill d'Arnau Estanyol

David Solans i Natalia Sánchez han explicat curiositats de rodatge a 'Punts de vista'

DAVID VIDAL
3 min.

Ha fet falta el reconeixement internacional per començar a creure en la gran indústria de les sèries espanyoles. Si bé abans de l'arribada de les plataformes digitals ja hi havia un gran nivell en les produccions fetes a casa nostra, amb arribada de Netflix i companyia es va aplanar el camí perquè aquestes ficcions arribessin a espectadors de tot el món. 'Los herederos de la tierra' surt al mercat el pròxim 15 d'abril i se suma a la llarga llista de sèries espanyoles que es podran veure des de tots els punts del món. El seu director, Jordi Frades, i dos dels seus protagonistes, David Solans i Natalia Sánchez, han passat per 'Punts de vista' amb Tània Sarrias.

La dinàmica en el mercat audiovisual ha variat respecte a anys enrere, ara ja no només importem ficció sinó que també n'exportem internacionalment. 'La Catedral del Mar' ha estat l'últim gran èxit de les ficcions de la televisió en obert i la seva seqüela arriba directament a les plataformes per conquerir tots els públics. 'Los herederos de la tierra' compta amb un disseny de producció molt ambiciós i promet ser un dels esdeveniments audiovisuals de la temporada. D'aquesta manera, durant un any la sèrie es veurà a Netflix i després passarà a les televisions generalistes.

'Los herederos de la tierra' situa l'acció 3 anys després dels esdeveniments de 'La Catedral de la Mar' i narra la història del jove Hugo Llor (interpretat en diferents etapes de la seva vida per David Solans i Yon González), que treballa en les drassanes gràcies a la generositat d'un dels prohoms més respectats de la ciutat: Arnau Estanyol (Aitor Luna). El somni d'Hugo és el de convertir-se en constructor de vaixells, però el seu desig es veurà truncat quan la família Puig executi una venjança que fa anys maquinen.

Dos actors que han crescut a la petita pantalla

Tan Natalia Sánchez com David Solans han repassat a'Punts de vista' alguns moments del rodatge. El David va saltar a la popularitat gràcies al seu personatge de Bruno Bergeron a la sèrie 'Merlí', que va suposar un autèntic boom generacional i l'inici d'una carrera fulgurant. La sèrie catalana protagonitzada per Solans es pot veure actualment a la plataforma Playz de RTVE

Merlí - Temporada 1 - Episodio 8: Guy Debord - Ver ahora

Quan encara era una adolescent, Natalia Sánchez va conquistar als espectadors a la dècada dels 2000 amb el seu paper de Teté a la sèrie 'Los Serrano'. Va ser la seva gran carta de presentació dins de la indústria i des de llavors no ha parat de treballar a la televisió. L'hem vist, per exemple, a 'Amar en tiempos revueltos' o protagonitzant la minisèrie històrica 'La memoria del agua'.

Solans i Sánchez se sumen ara al que probablement és el projecte més ambiciós de la seva carrera i els podrem veure a partir del 15 d'abril a 'Los herederos de la tierra'.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz