Cataluña
Ucraïna

Barcelona facilita l'acollida de refugiats

ROGER FRANCO
1 min.

L'Ajuntament de Barcelona ha actualitzat la pàgina web 'Ciutat Refugi', creada el 2016, amb l'objectiu de facilitar l'acolliment de persones refugiades provinents d'Ucraïna i canalitzar, de la manera més eficient, la solidaritat de la ciutadania.

A l'espai www.ciutatrefugi.barcelona es detallen els serveis municipals implicats en la gestió de la crisi humanitària derivada de la invasió russa d'Ucraïna. Es tracta d'una iniciativa que respon també a les preguntes més freqüents que han arribat al consistori en els darrers dies, sobretot enfocades a ajudar les persones refugiades.

La pàgina incorpora informació en diferents idiomes, inclòs l'ucraïnès, sobre els serveis que ofereix el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (Cuesb) i el Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats (Saier) per orientar sobre els tràmits necessaris per obtenir asil i la condició de refugiat.

A més a més, ofereix informació sobre com pot col·laborar la ciutadania en aquesta crisi, tot incorporant un llistat d'entitats socials i ONG que treballen sobre el terreny per gestionar els donatius, informació de l'acollida, així com el procediment per ser voluntari.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz