Cataluña
Accident mortal

Tres víctimes mortals en un accident múltiple a l'AP-2 de Castelldans

  • Han mort el conductor, la passatgera davantera i la passatgera posterior d'un vehicle

  • Una quarta persona del mateix vehicle, menor d'edat, ha estat traslladat a l'hospital en estat crític

  • S'hi han produït dos accidents múltiples més a la mateixa zona que també hi ha produït víctimes greus

Maria Bosch
2 min.

Pugen a tres les víctimes mortals en l'accident múltiple que s'ha produït aquesta matinada l'AP-2 a Castelldans (les Garrigues). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les cinc de la matinada. El Servei Català de Trànsit ha informat que les víctimes han estat el conductor i la passatgera posterior d'una furgoneta. La tercera ha estat la passatgera davantera en arribar a l'hospital. Un quart passatger del mateix vehicle, menor d'edat, ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Dos accidents múltiples més

A la mateixa zona, on hi havia molta boira, s'han produït dos accidents múltiples més. En total, hi ha hagut vuit ferits: un greu i set lleus. Cinc d'ells han estat traslladats a l'Arnau de Vilanova, un al CAP de Borges i dos han estat atesos in situ pel SEM. En els tres sinistres s'hi han vist implicats més de 20 vehicles, entre ells diversos camions.

La carretera es troba ara tallada en els dos sentits de la marxa, amb desviaments per la sortida cinc en sentit Barcelona i per la sortida vuit en sentit Lleida.

Amb aquestes víctimes, són 135 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s'han activat trenta patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i vint ambulàncies. I l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat l'equip de psicòlegs.

Protocol de boira

Trànsit demana que es torni a aplicar el protocol existent fins ara a l'AP-2 en situació de boira.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz