Cataluña
Teatres de Barcelona

Celebra el Cap d'Any al ritme de 'Fama' o 'Cantando bajo la lluvia'

  • Repassem les sales de teatre de Barcelona que ofereixen funcions especials per donar la benvinguda el 2022

  • 'El Guardaespaldas', 'Fama' o 'Cantando bajo la lluvia' són alguns dels musicals que celebren les campanades

Nadia Somoza / Marta Orquín
2 min.

Malgrat les restriccions i les cancel·lacions de funcions per positius de covid, es manté la tradició de celebrar el Cap d'Any als teatres de Barcelona. Repassem les sales que ofereixen funcions especials per donar la benvinguda el 2022, això sí, respectant les mesures sanitàries.

'Cantando bajo la lluvia'

La pluja de ‘Cantando Bajo la Lluvia’ podria netejar tota la malastrugança dels últims temps, però, si més no, aquest musical clàssic acomiada l'any amb alegria, ritme, color, balls espectaculars i cançons icòniques.

La funció, dirigida per Àngel Llàcer y Manu Guix, començarà al Teatre Tívoli a les 21:00 h de la nit i oferirà números especials fins a dos quarts d'una de la matinada. Hi haurà cotilló, això no obstant, el públic no podrà menjar ni beure per la prohibició de treure's la mascareta.

Cantando bajo la lluvia al teatre Tívoli

Comèdies que celebren les campanades

També celebraran les campanades amb el públic un bon grapat de comèdies:

Aquest serà el segon Cap d'Any en pandèmia pel sector que, malgrat les restriccions i cancel·lacions de funcions i públic, no renuncia a celebrar-ho segons Isabel Vidal, presidenta de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA).

Musicals: El Guardaespaldas i Fama

Dos musicals més celebraran les campanades amb el públic a la platea:

Aquest musical ens explica la història de Frank Farmer, un ex agent del Servei Secret, que és contractat per a protegir la superestrella Rachel Marron d'un assetjador desconegut. Cadascun sap què esperar de l'altre. El que no esperaven era enamorar-se.

El Guardaespaldas al Teatre Coliseum

Fama el musical al teatre Apolo

Un musical internacional que continua arribant a les noves generacions d'artistes i públic amb grans oportunitats per a presentar un grup de talents divers i mostrar mitjans artístics com el ball, el cant, l'actuació, el rap i el mestratge musical.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz