- 2 làmines de pastes de full
- Fulla de gelatina de 2 grams
- Rovell d'ou
- Sucre llustre
- Ametlla laminada
- 500 ml de nata al 35% de matèria grassa
- 100 g de xocolata blanca
- 100 g de torró de Xixona
| - Preescalfem el forn a 180 graus.
- Retallem les dues làmines de pasta de full en forma de dònut.
- Posem en remull la fulla de gelatina.
- Pintem amb ou una de les làmines de la pasta de full que serà la part superior de la corona i afegim ametlla laminada per sobre.
- Col·loquem les dues làmines de pasta de full al forn i les deixem coure uns 15-20 minuts a 180 graus.
- Per al farcit, escalfem la nata i un cop calenta afegim la fulla de gelatina. Retirem abans que arrenqui el bull.
- Posem la nata, la xocolata blanca i el torró en un recipient, ho deixem reposar un parell de minuts i triturem.
- Deixem refredar de 4-5 hores mínim a la nevera.
- Un cop fred, ho muntem amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques
- Col·loquem la crema sobre la base de la corona i afegim ametlles laminades i trossets de torró fluix.
- Tapem amb la part superior de la corona i empolvorem amb sucre de llustre.
|