Cataluña
Setmana de la moda

La 080 Barcelona Fashion torna en format digital

Nadia Somoza / Marta Martín
2 min.

La setmana de la moda torna a la Ciutat Comtal amb 22 marques i de la mà d'un esdeveniment que tornarà a apostar per un format 100% digital. La 080 Barcelona Fashion arrenca aquest dilluns amb dues passarel·les de 22 marques del 25 al 28 d'octubre en l'Espai XC de Xavier Corberó d'Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Canal 080TV

Segons la Generalitat, impulsora d'aquest certamen de moda a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), la nova edició se celebrarà en format digital amb l'emissió de continguts de moda a través del canal 080TV perquè el públic pugui seguir la presentació de les col·leccions de les diferents marques des d'una primera fila virtual.

Custo Barcelona, Escorpions, Eiko...

En aquesta edició, la 080 Barcelona Fashion torna a apostar per marques i dissenyadors catalans per a donar a conèixer la seva creativitat i la indústria de la moda, al mateix temps que situar Barcelona com un pol de talent.

All that she Loves, Custo Barcelona, Eiko Ai, Eñaut, Escorpion, Is Coming, Lebor Gabala, Lola Casademunt, LR3, Martín Across, Paloma Wool, The Label Edition, The (Real) Garcia i Y_Como són les marques que participaran en aquesta edició.

L'ADN creatiu de cada dissenyador es plasma en la moda que trobarem al carrer l'any vinent. Escorpion apel·la a la diversitat i convida a la introspecció. Custo Barcelona, en canvi, aposta aquesta edició per empoderar la dona amb materials d'última generació i volums i línies totalment noves.

Així mateix, per la passarel·la passaran les creacions de dissenyadors com Álvaro Calafat, Juan Avellaneda, Guillermina Baeza, Júlia G. Escribà, Moisès Nieto, Paola Mole i Txell Miras

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz