Cataluña
Mercat de Mercats

La festa del producte i de la gastronomia comença a les Glòries

  • Els 22, 23 i 24 d’octubre les Glòries acollirà una gran festa per celebrar els Mercats de Barcelona i la gastronomia de proximitat

  • La iniciativa s'emmarca dins: Barcelona com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible

Nadia Somoza / Maite Boada
2 min.

Després de dos anys sense celebració, aquest divendres obrirà de nou les portes l'onzena edició de Mercat de Mercats, aquesta vegada a la plaça de les Glòries i no a la Catedral.

Plats d'autor, paradetes de productes frescos, conferències i activitats per nens són part de l'oferta d'aquesta nova convocatòria que durant tres dies pretén promocionar l'alimentació sostenible i de proximitat. L'horari serà continuat, d'11 a 22 h.

Alimentació sostenible

Ostra del delta i amanida russa trufada o caneló de rostit i daus de bacallà en esqueixada són algunes de les tapes que es podran degustar al mercat de mercats. La iniciativa s'emmarca també enguany dins la capital de l'alimentació sostenible.

Amb aquesta fira, els mercats volen acostar-se a la ciutadania per valorar el seu paper com a proveïdor del producte fresc de qualitat, sostenible i de proximitat, vinculat a l'alimentació saludable i a la dieta mediterrània. La cita està organitzada per l'Institut Municipal de Mercats amb la col·laboració de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM) i representants dels diferents gremis minoristes alimentaris.

Què es podrà fer?

Es podran comprar elaboracions de productors del país; gaudir de les creacions de xefs de la ciutat a l'espai gastronòmic o compartir coneixements amb experts del producte, gastronomia, salut i sostenibilitat alimentària a l'espai de l'Aula. Els vins del territori també hi estaran representats i es podran tastar les millors DO (denominacions d'origen). També hi ha activitats pensades per als més petits, com aprendre a cultivar el seu propi hort urbà. Es realitzaran conferències sobre la reutilització d'aliments, tallers i fins i tot, activitats musicals.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz