Televisión
Desmarcats

Marta Galimany: "A Doha la meva adaptació va ser correcta. A Sapporo les condicions climàtiques no seran tan dures"

Notícies Desmarcats  
  • L'atleta tarragonina ultima la preparació per als seus primers Jocs Olímpics

  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

FRANK ROBERT ROMEO
2 min.

L'atleta tarragonina de 35 anys, Marta Galimany explica quina preparació està seguint a pocs dies per a estrenar-se per primera vegada en uns Jocs Olímpics. Galimany va aconseguir, el febrer del 2020, mínima per a competir a la prova de marató, una disciplina que es disputarà a la ciutat japonesa de Sapporo per les dures condicions climàtiques de Tòquio.

Marató de Sapporo

Marta Galimany valora positivament el canvi de Tòquio a Sapporo per a la marató i les proves de marxa atlètica, ja que així "es podran evitar una mica les condicions climàtiques de Tòquio que seran molt dures". Un canvi de localització a 1000 metres al nord i, per tant, amb més altitud per afavorir la salut de totes i tots els atletes. Sobre els entrenaments de les últimes setmanes, l'esportista de Valls explica que "estem en l'específic de marató i tots els entrenaments ja són de tirades més llargues, estem afegint bastant de quilometratge".

Font-Romeu i Valls

L'últim esprint abans dels Jocs Olímpics de Tòquio, Galimany l'està passant a Font-Romeu fent entrenament en alçada: "aquí les condicions són ideals, perquè no fa calor. Però en uns dies sí que baixaré a Valls, ja que la humitat i calor que tenim s'assemblen una miqueta al que ens trobarem a Sapporo". L'any 2019 va competir al Mundial de Doha i "les condicions eren molt més dures que no pas les que ens trobarem a Sapporo i la meva adaptació va ser correcta".

10000 de Birmingham

La catalana va participar als 10000 metres de la Copa d'Europa de Birmingham, no va poder assolir l'objectiu que pretenia i finalment s'ho va prendre com una prova de preparació: "no va ser la meva millor carrera, vaig pagar l'esforç de voler sortir massa endavant. La cursa no va ser l'esperada, però sí que em suma com un bon entrenament".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz