Televisión
Cafè d'idees

Pepe Álvarez: "Sánchez i Díaz no diuen coses tan diferents sobre la reforma laboral"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El secretari general d'UGT considera que hi ha més diferències amb la vicepresidenta Nadia Calviño

  • Pepe Álvarez: "Catalunya pot perdre tornar a ser el motor econòmic d'Espanya"

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.es
2 min.

El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, no veu massa diferències entre el que diuen Yolanda Díaz i Pedro Sánchez sobre la reforma laboral: "Un parla de derogació i l'altre de derogació i substitució, per nosaltres 'derogació' és trobar una manera que la gent ens entengui". Álvarez ha dit que hi ha una part que serà de derogació directa perquè ja s'ha sortit de la crisi i una part que serà fruit d'algun canvi negociat amb la patronal. El secretari general de la UGT reconeix que hi ha més diferències amb la vicepresidenta econòmica Nadia Calviño.

Aquesta setmana que ve derogarem la reforma de les pensions

Pepe Álvarez assegura que aquesta setmana es derogarà la reforma de les pensions, que impedia la revisió automàtica de les pensions "amb el sistema que teníem". Álvarez ha afegit que també es millorarà l'accés a la jubilació anticipada a les persones de més de seixanta-tres anys que siguin en situació d'atur. El secretari general de la UGT diu que "si és possible" l'objectiu de rebaixar la jornada laboral a 32 hores hauria d'implantar-se el 2022.

"El nou govern s'haurà de guanyar la il·lusió"

Amb relació amb el nou govern de la Generalitat Pepe Álvarez adverteix que s'haurà de guanyar que la gent tingui il·lusió "després de tot el desgavell que hem viscut". El secretari general d'UGT adverteix que Catalunya té el risc de perdre "els propers mesos" el que va ser com a motor econòmic "durant tota la història d'Espanya". També ha considerat que hi ha un nou paradigma i que acabarà havent-hi un govern entre ERC i Comuns: "La dicotomia 'esquerra - dreta' serà més potent perquè hi ha una crisi molt dura".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz