Televisión
La imatge

Salvador Illa rep la primera dosi de Pfizer a Fira Barcelona

  • L’exministre de Sanitat espera que a finals d’estiu el 70% de la població estigui vacunada

RTVE Catalunya
2 min.

El líder del PSC, Salvador Illa, ha rebut aquest dimecres la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 a Fira de Barcelona. L’ex ministre de Sanitat, que va complir els 55 anys el passat 5 de maig, ha arribat a les instal·lacions del recinte de Montjuïc a les 09:00 hores del matí acompanyat de la seva dona.

El 70% de la població vacunada a finals d’estiu

"Iris i Cristina han estat les professionals que m'han atès per a administrar-me la primera dosi de la vacuna", ha explicat Illa, que ha agraït a tot el personal sanitari i a la comunitat científica la seva tasca per a vèncer al virus, que ha qualificat de titànica.

 En diversos tuits ha celebrat que "tot indica" que es podrà complir amb les previsions del Ministeri de Sanitat d'arribar al final de l'estiu amb el 70% de la població vacunada.

Acusacions d’haver-se vacunat durant la campanya del 14-F

Durant la campanya de les eleccions catalanes del passat 14 de febrer, el candidat del PSC es va veure embolicat en una forta polèmica després de negar-se a fer-se una PCR abans de participar en un debat de TV3, al·legant que no era necessari perquè ni tenia símptomes ni havia estat contacte estret amb cap positiu. Alguns dels seus adversaris fins i tot van suggerir que la negativa responia a que havia aprofitat la seva posició per vacunar-se.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz