Televisión
Desviament de subvencions

Núria Marín declara com investigada en el cas del Consell Esportiu

RTVE Catalunya
2 min.

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha defensat la seva innocència en la seva declaració com investigada pel presumpte desviament de subvencions al Consell Esportiu municipal. La investigació apunta a una presumpta malversació de mig milió d'euros.

Núria Marín nega la seva vinculació amb les irregularitats del Consell Esportiu | Sergi Bassolas

Demana l’arxivament de la causa

Marín ha insistit que sempre ha actuat "amb la màxima legalitat" i ha anunciat que demanarà l'arxivament de la seva causa "de manera ràpida". La jutgessa investiga si l'entitat, en part finançada amb fons públics, hauria destinat part d'aquestes subvencions a fins particulars, justificant-los amb documentació falsa.

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha declarat pel pressumpte desviament de subvencions al Consell Esportiu municipal

L'alcaldessa ha desitjat que amb la seva declaració i la dels altres investigats i testimonis citats aquests dies "es puguin esclarir els fets que s'han produït en el Consell Esportiu". Marín, que està investigada per prevaricació, malversació de cabals públics i omissió del deure de perseguir el delicte, ha emfatitzat que ha contestat a totes les preguntes de totes les parts.

El PSC aplicarà el codi ètic molt estricte a Marín, si cal

La delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, no s'ha volgut pronunciar sobre l'eventualitat que Núria Marín hagués de dimitir si el jutge obre judici oral per les suposades irregularitats al Consell Esportiu de L'Hospitalet: "És una cosa interna del partit". Cunillera ha recordat que va ser la mateixa alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat qui va demanar una auditoria interna i va voler anar a declarar: "Confio en el seu dret a demostrar la seva innocència".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz