Televisión
Palau Robert

"Catalunya any 0. Veure el virus", la vida durant la pandèmia

  • El Palau Robert acull un recull de fotos de Jordi Borràs que mostren imatges sorprenents de la vida a Catalunya durant els primers mesos de la pandèmia

RTVE Catalunya
2 min.

Jordi Borràs, cap de fotografia de La Mira i especialitzat en la crònica fotogràfica social, va recórrer amb la càmera fotogràfica tot Catalunya entre el març i el juny del 2020 per captar imatges que ja formen part de la memòria col·lectiva i descobreixen una visió diferent de les nostres ciutats i pobles.

Una de les fotografies de l'exposició "Catalunya any 0. Veure el virus", on la cara d'una infermera reflecteix els efectes de la mascareta.

El Palau Robert acull a la Sala 4 fins al 25 d'abril l'exposició 'Catalunya any 0. Veure el virus', un recull d'una cinquantena de fotos del fotoperiodista Jordi Borràs que mostren la vida a Catalunya en els primers mesos de la pandèmia. El fotoperiodista va recórrer tot Catalunya amb cotxe "amb l'objectiu de documentar la Catalunya buida".

'La Catalunya buida' i 'La Catalunya plena'

L'exposició s'estructura en dos àmbits. D'una banda, 'La Catalunya buida' descobreix un país confinat, amb platges, zones monumentals o carrers totalment buits; una transformació radical. La pandèmia del coronavirus va dibuixar un país mai vist.

'La Catalunya plena', per la seva banda, posa el focus en la gent coratjosa i solidària que resisteix, que lluita, que ho dóna tot: els professionals de la salut, els bombers, els mitjans de comunicació.

Una de les fotografies de l'exposició "Catalunya any 0. Veure el virus"

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz