Televisión
Cafè d'Idees

Josep Bou: "El castellà està 'desaparegut' a les comarques catalanes"

  • Josep Bou, President del PP a l' Ajuntament de Barcelona, defensa la desescalada per trams

  • Considera que Ada Colau ha gestionat millor la pandèmia que Pedro Sánchez

  • Admet que s'ha plantejat deixar la política

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.ES
2 min.

Josep Bou, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, s'ha mostrat contrari a la futura llei d'immersió lingüística. Ha explicat que mentre a Barcelona hi ha bilingüisme, a les comarques el castellà està "desaparegut". Ha lamentat aquesta situació, perquè "Catalunya sempre ha estat part d'Espanya", i per exemplificar-ho, ha recordat una anècdota personal.

"Ada Colau ha gestionat la pandèmia millor que Torra i Sánchez"

Bou s'ha mostrat molt crític amb la gestió de la pandèmia per part dels governs central i català. Ha recordat la situació tràgica viscuda a les residències, i ha insistit en què si s'hagués actuat amb diligència, no hi hauria hagut tants morts. Ha defensat la gestió del consistori d'Ada Colau, i ha afirmat que ha fet una millor tasca que Quim Torra o Pedro Sánchez. Ha confirmat que és partidari de la reobertura per trams, i ha considerat que bars i restaurants haurien de ser els primer a fer-ho.

Millor relació amb Pere Aragonès que amb Quim Torra

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha confesat que prefereix Pere Aragonès a Quim Torra. Ha definit l'etapa del President Torra com "demencial", i l'ha considerat un titella de Carles Puigdemont. L' ha acusat de crispar la població, i ha admès que en una ocasió es va negar a donar-li la mà.

"M'han proposat fitxar per un altre partit i he dit no"

Josep Bou ha tingut paraules crítiques envers el seu partit. Ha afirmat que no avança del tot a Catalunya i que s'ha d'implicar més amb la gent i el territori. "Els catalans s'han de sentir estimats pel PP", ha insistit. També ha reconegut que s'ha plantejat deixar la política i que fins i tot l'han proposat fitxar per un altre partit.

Finalment, s'ha mostrat crític amb la política, titllant alguns polítics com "embusteros", i ha estat rotund afirmant que segur que el rei emèrit va cometre alguna il·legalitat.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz