Televisión
Cafè d'idees

Jordi Cañas creu que Espanya no es pot quedar ara sense pressupostos: "Són imprescindibles"

  • Jordi Cañas: "Avui votaren en contra de les esmenes a la totalitat dels pressupostos"

  • "ETA no ha desaparegut, té al seu braç polític en el Congrés de Diputats"

  • L'eurodiputat de Ciutadans ha defensat que no existeix la immersió lingüística

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

2 min.

L'eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas ha criticat que el PSOE prefereixi pactar els pressupostos amb Esquerra i Bildu, si bé avui, votaran el rebuig a les esmenes a la totalitat amb els socialistes: "A partir d'ara és l'hora de fer política, Espanya no pot estar sense pressupostos, ara hem de moure les partides per adaptar-les a la nova realitat". ☕ @jordi_canyas considera "imprescindibles

"Prefereix realment tenir com a soci a Bildu?

Jordi Cañas ha assenyalat que la pregunta clau és saber perquè Pedro Sánchez ha volgut pactar els pressupostos amb Bildu i no amb Ciudadanos: "Prefereix realment tenir com a soci a Bildu? Sí". El dirigent de Ciutadans considera que darrere l'elecció de Bildu hi ha la voluntat del vicepresident Pablo Iglesias d'amagar que no són uns pressupostos d'esquerres.

"Anar en una llista conjunta et permet no perdre vots"

Sobre les aliances a Catalunya, l'eurodiputat ha dit que no veu possible un acord amb el PSC i PP, tot i que reconeix que potser seria l'ideal "Conec bé al PSC. Vaig militar 20 anys allà. I al PP no crec que l'interessi, ara estar en un moment de debilitat i busca una OPA". Cañas s'ha lamentat que el constitucionalisme perdi "molts vots" pel model electoral: "Anar en una llista conjunta et permet no perdre'ls".

"La immersió lingüística no existeix"

Jordi Cañas també ha estat molt crític amb el model d'immersió lingüística, que segons ha dit "no existeix" i tampoc "garanteix" l'aprenentatge correcte del castellà.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz