Televisión
Cafè d'idees

La Sagrada Família valora posposar actes a la basílica per les noves limitacions d'aforament

  • ​El president delegat del Patronat recorda que el govern coneixia des de feia un mes les condicions de l'acte de beatificació de dissabte

  • Esteve Camps considera que no són comparables amb les funcions de teatre

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE Catalunya
2 min.

El president delegat del Patronat de la Sagrada Família, Esteve Camps, ha mostrat al 'Cafè d'idees' la seva sorpresa per les crítiques de la Generalitat a l'acte de beatificació de dissabte que va aplegar prop de 600 persones. Recorda que a l'espai d'autoritats hi havia dos representants del govern que van ser convidats fa més d'un mes", i ha afegit "No els vaig anar a buscar jo!" En aquest sentit ha defensat que es van respectar totes les limitacions de la normativa i que tot i les imatges al presbiteri es va respectar la distància de seguretat.

La nova limitació d'aforament podria obligar a suspendre actes a la basíllica

Entrevistat per Gemma Nierga, Camps ha advertit que si, finalment, la Generalitat limita l'aforament dels actes religiosos a només 100 persones es podrien veure obligats a suspendre actes com la cerimònia amb motiu de l'entrada del nou bisbe auxiliar prevista pel 22 de novembre: "Jo sóc partidari de posposar-la depenent de les condicions que fixi el govern". "Ho haurà de negociar el Cardenal".

El Patronat rebutja les comparacions amb els actes culturals

El president del Patronat de la Sagrada Família ha rebutjat d'altra banda les comparacions amb els actes culturals. "Entenc l'enuig i m'hi solidaritzo perquè sé com ho estan passant, però les situacions no són comparatives". "Quin teatre té 60 metres d'alçada i té les finestres obertes mentre es fan les representacions?" s'ha preguntat.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz