Televisión

En Línia, programa sobre l'actualitat social a Catalunya

  • De dilluns a dijous a la tarda a La 2, mirarem al futur amb 'En línia', un programa d'entreteniment en directe

  • Parlarà de la transformació social i digital que afecta el nostre entorn més proper i definirà el nostre futur

  • Presentat per Jèssica del Moral

RTVE.es
2 min.

A partir del dilluns 28 de setembre, La 2 de TVE oferirà les tardes de dilluns a dijous de 18:45 a 20h un magazine en català d'actualitat social i transformació tecnològica.

Un programa conduït per Jèssica del Moral que volem que us feu vostre perquè parlarem sobretot de vosaltres i de tot allò que creiem que us ocupa, us preocupa i us interessa perquè és el que també ens ocupa, preocupa i interessa a nosaltres.

Jèssica del Moral, presentadora del programa 'En Línia' RTVE.es

Arrenquem projecte amb la mirada posada en aquesta realitat tan singular que ens ha tocat viure i que anirem desgranant de tres quarts de set de la tarda fins a les 8.

A l'En Línia el que farem serà, sobretot, posar el focus en l'actualitat social, és a dir, en aquelles coses que ens afecten a tots i totes i que, per tant, ens interpel·len. També intentarem tenir una mirada profunda sobre algunes qüestions sobre les quals hem sentit parlar molt sovint, però que potser no hem analitzat amb prou deteniment. I tot això ho farem intentant buscar totes les veus possibles, trepitjant molt territori i parant l'orella a les històries de la gent del carrer, oferint-nos com el servei públic que som.

I tot plegat, amb la mirada posada, també, en el futur tecnològic que, de fet, és el present i que ens segueix sorprenent cada dia.

En aquest sentit, també podreu estar al dia de tot el que envolta el programa i de continguts inèdits a través dels nostres comptes oficials de twitter i instagram a @EnLiniaTVE i/o fer-nos arribar les vostres opinions, consultes o suggerències a través de l'etiqueta #EnLíniaTVE.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz