Televisión

Especial Diada 2019

  • El programa comptarà amb entrevistes a tots els partits polítics i als organitzadors de la manifestació, ANC i Òmnium Cultural

  • Presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, s'emetrà de 16:30h a 20:00h a La 2 i a rtve.es/directe

  • Segueix des d'aquí, en directe, l'Especial Diada

RTVE.es
2 min.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya emetran un programa especial, de 16:30h a 20h a La 2, per seguir en directe la manifestació organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural i repassar tots els actes institucionals. El programa, que comptarà amb analistes a plató i diversos punts de directe a Barcelona, donarà veu a tots els partits polítics i als organitzadors de la manifestació.

El programa especial per Diada Nacional de Catalunya, presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, comptarà amb dues taules d'analistes. La primera amb Joan López Alegre, Astrid Barrio, Anna Simó i Josep Martí i la segona amb Esther Vivas, Milagros Pérez Oliva, Jordi Mercader i Ferra Espada.

Especial Diada 2019

Durant el seguiment de la manifestació hi haurà tres punts de directe: Marta Ribas a Maria Cristina, Begoña Fuentes a Plaça Espanya i Rubén Urdiales a Gran Via amb Passeig de Gràcia, a més d'altres punts de Barcelona per seguir la resta d'actes i manifestacions convocades alternativament. Lluís Falgàs també entrarà en directe des del Parlament on analitzarà l'inici del nou curs polític.

El programa comptarà amb entrevistes de tots els partits polítics. Al set de Maria Cristina, Marta Ribas entrevistarà als organitzadors, els representants de l'Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural, i a Junts x Cat, ERC i la CUP. Al plató Marta Sugrañes i Quim Barnola entrevistaran a Ciutadans, PSC, En Comú Podem, PP i Societat Civil Catalana.

A més, a la taula d'anàlisi s'emetran fragments dels millors moments de l'entrevista de Gemma Nierga als expresidents Artur Mas i José Montilla, que haurà fet al matí a la secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' dins d''El matí a Ràdio 4'.

El programa especial es podrà seguir, a més de a La 2, en directe al web i a l'aplicació de mòbil de RTVE a la Carta i de 19:30h a 20h s'emetrà simultàniament al Canal 24h. Tota la informació de la Diada també es podrà seguir a TVE a través de les edicions de L'Informatiu, de les diferents edicions del Telediario, del Canal 24h, a Ràdio 4 i a les diferents xarxes socials de TVE Catalunya.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz