Televisión

"Tinc una idea": l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya

  • El programa retrata de forma innovadora aquelles persones, projectes i iniciatives que aporten talent, viabilitat i valor social

TINC UNA IDEA
2 min.

El programa Tinc una idea, amb més de 4 anys en antena per La 2 de TVE a Catalunya, és l’espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya .

Cada setmana diversos testimonis ens expliquen la seva experiència personal i empresarial a l’hora de tirar endavant les seves iniciatives. Ho fan juntament amb altres professionals, experts i persones dels seu entorn familiar que ajuden entendre la seva experiència vital i professional.

Escollim els projectes en funció de diversos factors, com ara la seva pluralitat i diversitat, l’aportació de talent i innovació científica, el territori, pels valors socials que aporta, pel seu lideratge, per la seva experiència i per la seva projecció de futur. Posem especial èmfasi en els projectes liderats per joves i per dones emprenedores.

Volem que el programa sigui interessant per a tothom i útil per aquelles persones que vulguin emprendre o que ja ho estiguin fent. Estem en contacte amb totes les entitats empresarials, universitàries, científiques i d’emprenedoria social vinculades amb l’emprenedoria a casa nostra i entrevistem als experts que creiem poden donar testimoni a través del seu cas concret i real.

Per tot això, el programa es divideix en diverses seccions: Persones, Projectes, Idees i Acció i Master Class.

Contacte:

Ens agrada estar al cas d’allò que passa i del què pensa la gent. A qui t’agradaria que entrevistéssim? Quin projecte emprenedor t’agradaria veure per televisió? Escriu-nos a tincunaidea@rtve.es

Palmarès:

L'informatiu - Entrega premis Zapping 2013

Vespre a La 2 - El programa "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero a millor reportatge de televisió

Equip del programa:

Presentació: Marta Càceres

Redacció: Marta Càceres, Montse Melià, Miquel Peralta

Realització: Miguel Pinteño, Xavi Prim i Xavi Royo

Producció: Agustí Guimerà

Disseny gràfic: Toni Carbajo i Sandra Mañas

Direcció: Miquel Peralta

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz