Televisión

Ana María Bordas, nueva directora de TVE en Sant Cugat

TVE CATALUNYA
2 min.

Ana María Bordas, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1982), nascuda a Barcelona el 8 de Desembre de 1959, serà la nova directora de TVE a Sant Cugat, en substitució de Montse Abbad, que després de culminar una etapa d'intens treball al capdavant del centre de producció es dedicarà a la direcció de La 2.

Ana María Bordas és una professional de la casa, amb una llarga trajectòria a RTVE, exercint diferents tasques. Fins avui ha estat la directora de Comunicació de TVE a Catalunya. Entre 2005 i 2008, va ser delegada de Relacions Institucionals de TVE a Catalunya. Entre 1997 i 2005, va ocupar la direcció de RNE a Catalunya. Des de 1992 a 1996 va ser responsable d'informació política i local a la mateixa cadena.

L'any 1992 va ser coordinadora d'informació no esportiva de la Ràdio Olímpica de RNE-Radio 4 durant els JJ.OO. de Barcelona (ràdio oficial dels Jocs). Entre 1988 i 1992 va ser corresponsal de RNE en la delegació de RNE a Washington (EUA), etapa que va coincidir amb l'Administració de George Bush, i on es van produir fets que van exigir una cobertura especial, com la caiguda del Mur de Berlín, invasió de Panamà, Guerra del Golf i terratrèmol de Sant Francisco.

Des de 1984 a 1988 va desenvolupar tasques de redactora fixa de RNE a Barcelona, exercint diversos llocs com a periodista d'informació política i editora d'informatius, així com redactora d'internacional en els Serveis Informatius de cap de setmana en TVE a Catalunya. Des de 1982 a 1984 va treballar a Ràdio Cadena Espanyola (RCE) com a redactora contractada.

A partir d'ara s'ocuparà de la Direcció de TVE a Catalunya, amb la mateixa dedicació i professionalitat que ha tingut en cadascun dels seus llocs anteriors.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz