Televisión

"TVE Catalunya en ruta": Cornellà de Llobregat

  • La carpa itinerant del 50 aniversari de TVE Catalunya voltarà per 12 poblacions catalanes i Madrid durant tot l'estiu

50! anys
2 min.

Després de la seva inauguració el passat 25 de juny a Sant Cugat del Vallès, la carpa ambulant "TVE Catalunya en ruta" va arribar a Cornellà de Llobregat. La instal·lació va obrir les seves portes durant tres dies a partir del passat 2 de juliol. 

"TVE Catalunya en ruta" dóna nom a una carpa itinerant que durant tot l'estiu recorrerà 12 localitats catalanes, establint-se tres dies a cada una i coincidint amb les seves festes majors. La carpa, que també visitarà Madrid al setembre, marca l'inici d'una sèrie de celebracions per commemorar els 50 anys de TVE Catalunya, que va començar les seves emissions el 14 de juliol de 1959. 

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

Cada matí, a la carpa es farà un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudirà d'un mini programa de dos minuts que s'emetrà per La 2 de TVE a Catalunya, just després de "L'informatiu" del vespre i en el que es convertirà en reporter per un dia.

En Cornellà de Llobregat han estat seleccionats els següents cinc participants: 

(prement sobre el nom de cadascun, pots veure la seva intervenció)

A més: 

"TVE Catalunya en rutacompta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, l'Obra Social 'la Caixa' i Abertis.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz