Televisión

Els 50 anys de TVE Catalunya, als carrers de Barcelona

  •  TVE Catalunya ha començat la campanya de promoció del seu aniversari amb la col¿laboració de l'Ajuntament de la ciutat

50 anys
1 min.

Cartells i banderoles ompliran els propers dies alguns dels carrers de Barcelona per promocionar els 50 anys d'història de la creació del centre de producció de TVE a Catalunya.

Comença, avui, dimarts, 12 de maig, la campanya de promoció dels 50 anys de TVE Catalunya pels carrers de Barcelona.

La campanya ha estat possible gràcies a la col¿laboració entre TVE i l'Ajuntament de Barcelona. D'opis, caixes de llums verticals per exhibir cartells publicitaris, se n'han instal·lat un centenar. N'hi ha a la Plaça Universitat, la Diagonal, la Gran Via, a la Via Augusta, Meridiana... Són elaborats amb fons blau -el color corporatiu de TVE- i el lema 50! Anys TVE Catalunya.

A més, des del dia 16 d'aquest mes fins a la tardor els barcelonins també trobaran banderoles penjades dels fanals de la ciutat amb la mateixa inscripció a diferents carrers.

La ciutat s'afegeix així a la celebració del 50 aniversari de TVE Catalunya, des que el 14 de juliol de 1959 va començar les seves primeres emissions des dels estudis de Miramar.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz