Televisión

"Memòries de la tele" recorda "A fondo", el programa d'entrevistes que presentava i dirigia Joaquín Soler Serrano

  • Aquest dissabte, l'espai que recorda els 50 anys de TVE Catalunya, també repassa la trajectòria de l'actor Juanjo Puigcorbé

memòries de la tele
2 min.

El programa que rememora els millors moments dels 50 anys de TVE Catalunya, "Memòries de la tele",  recorda el programa "A fondo" amb les millors entrevistes que Joaquín Soler Serrano va fer a figures universals. A més, recordarem amb Juanjo Puigcorbé els personatges que va interpretar des que va començar a treballar als estudis de Miramar.

Joaquín Soler Serrano va dirigir i presentar a mitjans dels anys 70 el programa "A fondo" de TVE durant cinc anys. "A fondo" entrevistava personatges del món de la cultura, de les arts i les ciències i va esdevenir com un dels referents de programes culturals, tant pel seu èxit de crítica com de públic. Encara que la majoria dels "A fondo" es van fer a Madrid, Soler Serrano va entrevistar grans personalitats de la cultura i la societat catalana als estudis de TVE a Miramar. 

De la mà del seu editor, Gonzalo Herralde,  recuperem retalls de les millors entrevistes que va fer Soler Serrano,  com ara a Salvador Dalí, Josep Pla, Josep Trueta i Salvador Espriu, entre d'altres. 

L'equip del programa també ha entrevistat el polifacètic actor Juanjo Puigcorbé.  Va començar la seva carrera teatral combinant l¿escena amb platós de televisió. La primera vegada que va sortir en pantalla va ser a l'obra de teatre rodada per TVE Catalunya "Nit de meravella" l'any 1978. Des d'aleshores no ha abandonat la seva relació amb les càmeres de televisió. Sèries com "Historias de un crimen", "Pepe Carvalho" o "Villarriba y Villabajo" han estat alguns dels seus èxits més populars. 

L'ALTRA CARA DEL FUTBOL

"Memòries del carrer" mostra els efectes secundaris que pot produir a l'audiència veure futbol: Raül Diaz ens ensenya l'altre cara de l'esport rei amb la gent de Barberà del Vallès. La Butaca del programa s'ha traslladat fins a Berga per saber què és el que recorden els veïns d'aquesta localitat Dels programes i personatges de la història de TVE Catalunya.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz