Televisión

Xavier Deltell explica a "Anecdotari" com es va colar al camerino de la Jennifer López

  • L'humorista va conèixer a la cantant quan era concursant al programa "Mira quién baila!"

anecdotari
2 min.

Aquesta setmana "Anecdotari" desvetlla com Xavier Deltell va conèixer la Jennifer López, la cantant i actriu americana, mentre concursava al programa de TVE "Mira Quién Baila!".

El programa tractarà altres històries curioses i singulars explicades pels seus protagonistes.

En Xavier Deltell ens relata les peripècies que va haver de passar per esmunyir-se al camerino de la Jennifer López i el li va passar un cop era dins.

Josep Ignasi Pla, botiguer, explica que fa deu anys li van robar la cartera i amb la targeta de crèdit. El fet curiós es va produir quan el lladre la va voler utilitzar a la pròpia botiga del Josep Ignasi.

L'historia d'en Josep Miquel Servià es la que va viure fent de xofer. Ell anava cap a Palamós i un amic li va demanar que portés un seminarista i un bisbe al seminari de Girona. A mig camí es van quedar sense benzina i van pensar infringir el codi de circulació: creuar l'N-II a Malgrat de Mar, sense adonar-se que a tres metres hi havia una patrulla de la Guàrdia Civil.

Francisco García va ser mariner mercant tota la seva vida i ens explica una anècdota que va viure a bord del transatlàntic Cabo San Roque: durant una tempesta, pocs apostaven que se'n sortirien ben parats. Van aconseguir fer surf damunt les onades enormes amb el gran vaixell i contra tot pronòstic van arribar a terra ferma sans i estalvis.

Les anècdotes històriques d'aquesta setmana ens expliquen que quan inventem alguna cosa també hem de ser conscients de totes les conseqüències que la nostra creació pot tenir en el món; que només vivim una vida i que tot i sabent que no en podrem copsar mai tots els detalls, sí que ens hauríem d'esforçar per assaborir-ne tots els moments com si fossin els darrers, per si, algun dia, veritablement fos així.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz