Noms propis

'Noms propis' estrena nou decorat i nova imatge

  • El plató del programa conduït per Anna Cler es converteix en una obra d'art gràcies a l'artista Perico Pastor

  • Dissabte, 11 de maig, a les 15:05h a La 2 de RTVE Catalunya

  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler estrena un nou decorat amb una obra realitzada pel pintor Perico Pastor. El programa també renova la seva imatge amb una nova capçalera i un nou grafisme. En aquest primer programa Cler ha convidat el pintor per parlar de la seva obra, d'art i inspiració.

Perico Pastor va passar pel programa fa uns mesos per conversar amb l'Anna Cler sobre la seva àmplia trajectòria professional i vital. Després de l'entrevista es va començar a forjar l'encàrrec de convertir unes de les seves obres en el nou decorat del plató.

En aquest primer programa d'estrena d'imatge, Perico Pastor diu que s'ha sentit emocionat al entrar al plató i veure la seva obra convertida en decorat. Explica com s'ha inspirat en el Mediterrani amb blaus i verd i amb tocs de color pastel i que està fet per acollir, perquè es pugui tenir una bona conversa i no interrompi.

'Noms propis' estrena nova imatge

Perico Pastor té un estil molt personal i inconfusible i ha trobat el punt de fusió òptim entre el dibuix i la pintura, treballant habitualment sobre paper de poc gramatge, amb unes qualitats de textura i lluminositat que ajuden a potenciar els valors gràfics de la tinta xinesa o l'aquarel·la. ha viscut molt de temps a Nova York on ha publicat il·lustracions a mitjans tan prestigiosos com el New York Times o Vogue.

De la seva etapa a Nova York també parla al programa, a més reflexiona sobre l'evolució de la seva obra al llarg dels anys i de com sense cap formació artística s'ha dedicat a la pintura i ha creat tècniques originals. Confessa que se sent un privilegiat per poder viure de l'art i conversa sobre el preu i l'accessibilitat de l'art.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz