Cafè d'idees

'Cafè d'idees' obté el seu rècord històric d'audiència

  • El programa conduït per Gemma Nierga assoleix un 16,3% i la franja de l'entrevista va ser líder, per davant de La Sexta, TV3 i Telecinco

  • El magazín de tarda 'L'altaveu' també obté la millor dada des de la seva estrena, un 2,4%

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

El magazín d'actualitat 'Cafè d'idees' va aconseguir ahir, dimecres 8 de maig, ser líder en la franja de l'entrevista a La 2 amb el 19,2% de quota de pantalla i rècord històric del programa amb un 16,3% i 49.000 espectadors, des que va començar el setembre del 2020. I el programa presentat per Danae Boronat, 'L'altaveu' va assolir un 2,4%, millor dada des del seu inici.

Ahir Gemma Nierga va entrevistar Salvador Illa, candidat a les eleccions al Parlament del 12-M i primer secretari del PSC. De fet, l'entrevista va aconseguir una fidelitat del 99,4%, és a dir, la pràctica totalitat dels espectadors la van veure durant els seus 30 minuts de durada. L'entrevista va obtenir un 19,2% de mitjana amb 55.000 espectadors únics. El minut amb més audiència es va produir a les 08:49 amb una quota del 21,5%.

Un moment de l'entrevista amb el candidat socialista RTVE Catalunya

El programa també va comptar a la tertúlia amb Manu Simarro i Ricard Fernández Déu i amb el catedràtic d'hidrogeologia de la UPC, Xavier Sánchez-Vila, per valorar el canvi de l'emergència a l'excepcionalitat per sequera. I per acabar, el periodista i presentador Andreu Buenafuente va presentar el monòleg 'La ràdio que em va parir' que representa aquests dies al Teatre Victòria de Barcelona.

'Cafè d'idees' va ser líder en la franja de l'entrevista, per davant de La Sexta (18,2%), TV3 (12,3%) i Telecinco (9,6%).

El magazín de tarda de La 2, 'L'altaveu', conduït per Danae Boronat, va aconseguir ahir també la millor dada des de la seva estrena el 8 d'abril amb un 2,4% de quota de pantalla.

Danae Boronat presenta 'L'altaveu'

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz